Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal srác vagyok. Anyu és...

Fiatal srác vagyok. Anyu és apu külön szobában. Ma arra értem haza h egy szobában vannak. Azt hiszem tudom miért. Nagyon összetört lelkileg. Miért?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, ezt nekem nem kellene hallanom. Persze lehet nem AZT csinálták, de meg se probálják lelplezni. Nem tehetek rola esküszöm, de nagyon undorít ez a dolog. Nagyon
2017. jan. 7. 23:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, igazán nem kellett volna így felháborodnod! Azért tört össze lelkileg, mert ilyet még nem tapasztaltál a szüleidtől, és mert még fiatal vagy. Gondolj arra, hogy nem szexeltek, csak beszélgettek és nevetgéltek. Akár az is lehetséges, nem kell rögtön arra gondolnod, ami "számodra" rossz.
2017. jan. 8. 01:03
 12/22 Donald J. Trump válasza:
88%
Szerintem a te szempontodból ez egy marha jó dolog. A mai fiatalok között egy csomó szenved attól, hogy a szülei összevesznek, megcsalják egymást, gyermekelhelyezési perekre hurcibálják őket, korlátozott láthatóságot engedélyeznek egyik szülőnek, stb.. Ehhez képest az, hogy a te szüleid szexuális életet élnek egy baromi stabil pont a gyermekkorodhoz! Még akkor is, ha te undorodsz tőle - mármint megértem, hogy kicsit furcsa utána ránézni apura meg anyura, hogy tudod, hogy előtte eggyütt AZT csinálták, de hát szeretik egymást. Csak ez mondjuk nem olyan szeretet, ahogy téged szeretnek, hanem néha kicsit vadabban meg szenvedélyesebben nyílvánul meg.
2017. jan. 8. 01:16
 13/22 anonim válasza:
82%

Örülj neki, lesz tesó :P

Egyébként ez természetes dolog, te is így lettél, és ahogy az előttem válaszolók is mondták, örülni kellene hogy ilyen szempontból nincs probléma köztük, hiszen ma ez eléggé gyakori. Legalább utána jó kedvük lesz, kérj valamit :D

2017. jan. 8. 01:30
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha neked lelki törést okoz hogy megtudod a szüleid sem fogadtak cölibátust miután megszülettél, ezen már nem tudunk segíteni.

Majd lesz barátnőd aki felviszel magadhoz és csinálni fogjátok és azt fogjátok hinni semmi sem hallatszik ki. DE.

2017. jan. 8. 01:44
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire ostobát. Téged sem a gólya hozott. A kérdés címére először azt hittem válni akarnak. Nemhogy örülnél, hogy már egy szobában vannak és kimutatják a szerelmüket egymás iránt, mint minden normális pár. Minden egészséges házas ember szokott szexelni. Ne legyél sem naív, sem pedig önző. Ennyi erővel te is gusztustalan vagy, mert szexből lettél. Én is hallottam már a szüleimet, de nekem volt annyi eszem, hogy ez normális. Nem prűd család vagyunk.
2017. jan. 8. 09:58
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Komolyan azt hitted 30 utan senki nem szexel mert oreg ?

Es szulok csak gyereknek elnek szent modjan ?

Hahahaha meg az idosek is szexelnek akar 70 felett is.

2017. jan. 8. 10:08
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező! Ugye tudod, hogy ha szüleid nem huncutkodnak egy szobában akkor Te sem lennél? (lombikbébit leszámítva)

Ez a felnőttek dolga, amit pár év múlva Te is művelni fogsz a pároddal. Később rájösz majd, hogs egyáltalán nem undorító, ha zárt ajtók mögött csinálják.

Ha zavar a hang akkor vegyél egy füldugót, fülessel told game-t.

2017. jan. 8. 10:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit miért? Miért tört össze lelkileg? Na, azt én sem értem.

Te, a házaspárok szoktak szexelni. Nem tudtad?

2017. jan. 8. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki,hogy együtt vannak a szüleid. A legtöbb korodbeli csonka családban él. Azt még nehezebb elfogadni,hogy apukádnak és anyukádnak is új párja van, esetleg gyerekek is az új kapcsolatból.

Neked úgymond ideális helyzeted van.Szóval nem értem a kiakadást.

Felnőtt emberek, szeretik egymást. és egy felnőtt kapcsolat része a szex.Majd később megérted.

2017. jan. 8. 14:53
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Mit gondolsz te h.ü.l.y.e gyerek, te hogy születtèl?
2017. jan. 8. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!