Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves srác vagyok, mindig...

ELADO kérdése:

20 éves srác vagyok, mindig szerettem tanulni de a családom miatt otthagytam az iskolát. Szerintetek?

Figyelt kérdés

na szóval 18 évesen otthagytam az iskolát 3 madéves Pincér szakmán voltam a családom szorult helyzetbe volt anyagilag és úgy döntöttem hogy elmegyek dolgozni viszont sajnos "a fagyi" visszanyalt miután segítettem a szüleim ők már nem hajlandóak támogatni a tovább tanulásom folytatásában szó szerint mint kutya és macska élünk.

De én szeretném lerakni a szakmát mert nagyon szerettem+melette diákmunkával megkerestem 80-90 ezer Ft ot ami szerintem jobb mint 12 órába ülni egy szalag melett amit most csinálok.

Szerintetek nem gáz picit hogy 20 éves fejjel beülök a 17-18 évesek közé? :)

Sose voltam rossz tanuló,csak mivel a szüleim miatt a szemem megromlott és nem jutottam el a szemvizsgálatra soha mert mindig kihúzták belőlem az utolsó centet is megromlott a tanulmányi eredményem is mert sokszor nem láttam a táblára írt tan anyagot,persze ezt nem mondtam senkinek mert nagyon cikinek éreztem hogy ilyenek a szüleim.:)

2017. febr. 21. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyetemen a BSC-sek között van egy 60 év körüli úr is, nagyon jó fej, nem nagypapás, szeretjük. Sokszor jobban érti a tananyagot, mint mi. Nem szégyen a tanulás.
2017. febr. 22. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!