Miért szülnek gyereket sokan ilyen fiatalon?
Úgy értem hogy megint vissza jött a divatba az, hogy sokan 20-21 évesen már gyereket szülnek.
Nem értem mire jó. Semmi normális végzettség, semmi karrier, semmi életcél...
A semmibe miért szülnek?
Jó lehet valakinek ez az álma, hogy 22 évesen anya lehet...de valahogy nem tudom őket megérteni, hiszen előttük az élet.....elsietik szerintem
Én pl 24 éves vagyok, a párommal 4. éve leszünk együtt, de se eljegyzés, se házasság, se gyerek nincs tervben...majd eljön ennek is az ideje!
Valahogy fontos az nekünk, hogy meglegyen a BIZTOS anyagi háttér, ami a sok fiataloknak, akik csak úgy szülnek nincs meg...
Ti hogy vagytok vele?
:)
60: Csak nem értem az életkori számokat.
20-22 éves kort írtál. Szakközépből 17, gimnáziumból 18 évesen jönnek ki. Tehát 21 éves korig már főiskolai diplomát lehet szerezni, akár többet is, ha párhuzamosan jársz több szakra. Szakközép után már 4 év munkatapasztalat van 21 éves korra, nem 1.
50: De nem idiótaság ez a "voksolás"?
Túl vagy rajta, így alakult, utólag nem tudod másképp csinálni. Mire voksolsz akkor, ha elmúlt az, amire voksolni lehetne? :D
Papát, termékenységet és életkörülményeket sem tudsz csak úgy teremteni. Akkor voltak meg neked a feltételek, amikor a baba jött, és kész.
Most ha valaki 50 éves koráig szűz, mert visszautasítják addig mindig, és 53 évesen szül, annak is hiába voksolgatsz, mert nem tudod neki elintézni, hogy 20 évesen legyen szeretője.
Nézd,szerintem nevetséges érv,hogy valaki fiatalon akar szülni.
Fiatal a 20 éves is meg a 30 éves is.
Nevetséges mikor bele akarják magyarázni fiatal nőkbe,hogy már öregek a szüléshez.
Egy 20 éves ember teljesen éretlen ehhez.De általában ezek nem is tudatosan szülnek,hanem besikerül.
Mert azt sem tudják mi az élet.
A másik részük meg nem akar melózni.
Arról nem is beszélve,hogy teljesen tönkreteszi a szülés fiatalon a testüket.
Azt megértem,ha valaki a 20-as évei végére megérik annyira és valami végzettsége is van,és nem akar 40 évesen szülni,de egy 20 éves totál éretlen.
A húgom 18 éves,egy gyerek,azt se tudja mit akar az élettől.
A legtöbb ilyen korú barátnője ugyanilyen.
Persze van egy osztálytársa,aki kijelentette,ha leérettségizik akkor őt majd az "ura" eltartja:d
Hát,szép kilátások.
Még a téma margójára csak ezt:
Fölösleges arctalanul a neten az életből kiragadottan a szüléshez való viszonyunkat _egyeztetni_, miközben annyira különböző világképpel élünk, az életről és az életvitelről magáról és SAJÁT MAGUNKRÓL is TELJESEN más elképzeléseink vannak. Kinek mi a fiatal? Kinek mi az idős? MI AZ EGÉSZSÉG?
NAGYON MÁS fogalmaink vannak erről!!
63
Köszi szépen semmi baj a testemmel. A lányom 2 és fél éves,eltartom magam,jo munkam van és köszöni szépen mindene megvan es kiegyensujozott. Jónevelt is.
Ugyhogy nem kéne általánosítani.
N25
Egy 20 éves ember teljesen éretlen ehhez.De általában ezek nem is tudatosan szülnek,hanem besikerül.
Mert azt sem tudják mi az élet.
A másik részük meg nem akar melózni.
Arról nem is beszélve,hogy teljesen tönkreteszi a szülés fiatalon a testüket.
Orvos látott?
Semmi baja a testemnek, köszi. Nem besikerült, egy évvel házasságkötés után szültem. Dolgoztam több éve. És jé, együtt vagyunk 25 éve.
Ez a 20 éves ember éretlen ehhez azért érdekes megítélés mert ahhoz képest legálisan döntőképes FELNŐTT. Van aki 30 évesen is éretlen vagy akár hülye lesz a gyerekszüléshez viszont van akinek neadj isten összejön az élet, van egy jó kapcsolata, olyan végzettsége amivel már 21-22 évesen jó állást tud szerezni és úgy ítéli meg hogy most szeretne gyereket mert pl a teste jobban bírná, gyorsabban regenerálódna, most őket miért kell leköpni?
Persze vannak hülyék de nem csak a fiatal 20-asok között, 40 felett is van olyan nő akinek nem szabadna gyereket adni a kezébe.
"nem tudom őket megérteni, hiszen előttük az élet"
Valakinek az az élet, hogy van már gyereke, akit felnevelhet! Ha neked az élet, hogy minden hétvégén diszkóban mással flörtölgetsz, bulizol, az a te dolgod, minket ez nem érdekel!
Miert huszonevesen ?
Mert semmi eletceljuk nincs es azt hiszik egy gyerek felnevelese celt ad ertelmet
aztan hulyegyereket nevelnek belole es magukhoz lancoljak legyen miert elni
Azt hiszik az o el nem ert almukat majd a gyerek eleri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!