Miért szülnek gyereket sokan ilyen fiatalon?
Úgy értem hogy megint vissza jött a divatba az, hogy sokan 20-21 évesen már gyereket szülnek.
Nem értem mire jó. Semmi normális végzettség, semmi karrier, semmi életcél...
A semmibe miért szülnek?
Jó lehet valakinek ez az álma, hogy 22 évesen anya lehet...de valahogy nem tudom őket megérteni, hiszen előttük az élet.....elsietik szerintem
Én pl 24 éves vagyok, a párommal 4. éve leszünk együtt, de se eljegyzés, se házasság, se gyerek nincs tervben...majd eljön ennek is az ideje!
Valahogy fontos az nekünk, hogy meglegyen a BIZTOS anyagi háttér, ami a sok fiataloknak, akik csak úgy szülnek nincs meg...
Ti hogy vagytok vele?
:)
Mit érdekel az téged?
Millió ilyen kérdés van, olvasgasd azokat.
Ők se kérdezgetik hogy "sok fiatal miért nem szül már?? Főleg 24 évesen."
Mindenki foglalkozzon magával, neked nem okoz anyagi veszteséget, ha más gyereket vállal, akkor miért zavar?
Én úgy vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá, hogy ki hány évesen szül és nem is érdekel. Az ő dolguk.
Van aki fiatalon akar gyereket van aki nem. Ennyi. Nem kell megértenéd. Lehet, hogy ő a gyerekben látja az életet.
Egy biztos, neked semmi közöd hozzá!
jajj ajjj
nem nagyon számítottam ilyen kommentekre :D :D :D
de oké!
csak feltettem a kérdést isten bocsássa meg!!!!! :D
"Semmi normális végzettség"
Nekem nincs gyerekem,tehát nem azért mondom.
De 21 évesen már megvolt az első diplomám.
köszönöm a normális válaszokat.
aki meg olyanokat ír hogy mi közöd hozzá, az inkább ne is írjon!! :D
nem itélkeztem, csak eléggé más felfogásuk lehet, vagyis az én baráti-rokoni köröm egy se támogatja ezt, hogy felelőtlenül, bután szülnek ilyen fiatalon...eléggé bátrak.
és én se 30 évesen akarok szülni hanem 1-2 évvel hamarabb, csak addig megteremtek mindent ami fontos, és eljárok szórakozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!