Mennyi pénzt kéjünk a gyerektől? Itthon lakik fizetése kb:160000 Ft Az anyja mos főz takarít rá. Meg beszéltük, hogy idáig nem kell haza adnia, de cserébe 50000Ft- ot betessz a takarékba minden hónapba. Ami sajna de nem valósult meg.
"sajna az jött le neki amit eddig nem kapott meg egyszerre azt most saját pénzből egyik napról a másikra megveszi teljesen mindegy, hogy marad-e fizetés elött egy héttel vagy nem. "
Csak kibújt a szög a zsákból!
Nem lett volna egyszerűbb ezt leírni, nem az, hogy itt csepegtetni az információkat?
Máris megvan a válasz!
Mellesleg a számítógépes játékok sem két fillér...
Azt hogy hülyék lennénk azt részben alá írom.
De mint szülő mint írtátok sok választásom nincs, mert ha rosszul csinál valamit akkor az én hibám ha meg jól akkor meg milyen talpra eset.( estleg mi is jól végeztük a szülői dolgunkat.)
bocsi de elrontod.
én kevesebbet kerestem míg otthon laktam, mégsem kértem sose egy forintot se szülőkzől, cseébe nem kellett hazaadnom, de magam vettem ruhát,cipőt, tisztasági ucccokat, és tettem félre... hogy el tudjak költözni
első lépés: nincs neki kölcsnönadás!
második: megy albit keresni, és költözik, max két hónap múlva!
harmadik: ha nem akar, akkor is megy !
Ez most komoly???
Hova rakja el azt a rengeteg pénzt?? Mi az hogy nem fizet a rezsibe, számlákba vagy a kajákba??
Meg ezen ki akadtam hogy még az anyja, azaz ti vesztek neki a hó végén kabátot...
Ilyen szülőket.. :D
Remélem életetek végéig rajtattok csüng majd, és ti fogjátok etetni, ruháztatni...
ő meg örül, hogy van iylen két rendes szülője, akik még a s*ggét is kinyalják, közben 0 forinttot ad haza...
csak úgy kitudja hová rakja azt a sok pénzt, amiből ma családok élnek meg!
Grat szülök, nevelésből 1-es!
Megértem nem lehet könnyű szülőnek lenni.
De havi 160ezer nem kevés! Számlákra kajára nyugodtan kérj. Én még nem küldeném el albiba. Főleg nem így. Hogy ennyire nem képes kezelni a pénzt.
Mondjuk nem értem mire tud ennyit elkölteni. Egy számítógépes jaték mennyi? Max 20ezer?
Ne vegyetek neki semmit ha kér vmit! Fizesse ki a fizujábó.
Sokat kell még fejlődnie.
Beszéld meg az apjával hogyan tovább mert ez így nem mehet örökké te is tudod!
Sok sikert kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!