Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi pénzt kéjünk a gyerektő...

Zoleee1971 kérdése:

Mennyi pénzt kéjünk a gyerektől? Itthon lakik fizetése kb:160000 Ft Az anyja mos főz takarít rá. Meg beszéltük, hogy idáig nem kell haza adnia, de cserébe 50000Ft- ot betessz a takarékba minden hónapba. Ami sajna de nem valósult meg.

Figyelt kérdés
Már egy fél éve dolgozik magára nem igen költ, így arra tudok csak gondolni hogy az egész fizetése elmegy a semmire.

2017. febr. 3. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
91%

"sajna az jött le neki amit eddig nem kapott meg egyszerre azt most saját pénzből egyik napról a másikra megveszi teljesen mindegy, hogy marad-e fizetés elött egy héttel vagy nem. "

Csak kibújt a szög a zsákból!

Nem lett volna egyszerűbb ezt leírni, nem az, hogy itt csepegtetni az információkat?

Máris megvan a válasz!

Mellesleg a számítógépes játékok sem két fillér...

2017. febr. 3. 12:06
 42/82 A kérdező kommentje:

Azt hogy hülyék lennénk azt részben alá írom.

De mint szülő mint írtátok sok választásom nincs, mert ha rosszul csinál valamit akkor az én hibám ha meg jól akkor meg milyen talpra eset.( estleg mi is jól végeztük a szülői dolgunkat.)

2017. febr. 3. 12:15
 43/82 anonim ***** válasza:
100%
De, mint szülő, van választásod. Nem kell helyette mindent megcsinálni, és mindent a feneke alá rakni. Nyugodtan el lehet kérni tőle az 50 ezret rezsire meg lakhatásra, emellett ha ő 2-3 hét alatt eltapsol ennyi pénzt, nem szabad adni neki, meg helyette vásárolni. Ha így folytatjátok, még 50 évesen is a ti nyakatokon lóg, anyucit ugráltatja majd a reggeliért, és a nyugdíjatok utolsó forintját is rákölthetitek, mert az uraság még mindig nem tanulta meg, hogy a pénz nektek sem fán terem.
2017. febr. 3. 12:19
 44/82 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell venni neki minden szart meg kinyalni a seggét.Tanulja meg a saját pénzét beosztani,nem elbulizni az egészet.Mondd meg neki,ha hónap végére nem marad pénze,te nem fogod kisegíteni.Oldja meg.
2017. febr. 3. 12:19
 45/82 anonim ***** válasza:
100%

bocsi de elrontod.

én kevesebbet kerestem míg otthon laktam, mégsem kértem sose egy forintot se szülőkzől, cseébe nem kellett hazaadnom, de magam vettem ruhát,cipőt, tisztasági ucccokat, és tettem félre... hogy el tudjak költözni

2017. febr. 3. 12:20
 46/82 A kérdező kommentje:
Hidd el nem csepegtetni szerettem volna az információkat, csak a közbe eső kérdésekre válaszolok becsületesen. A kérdésem továbbra is, hogy jogom van e hozzá, hogy helyette takarékoskodjak? vagy hagyjam rá később meg, mondhatom késő bánat.
2017. febr. 3. 12:23
 47/82 anonim ***** válasza:
66%

első lépés: nincs neki kölcsnönadás!

második: megy albit keresni, és költözik, max két hónap múlva!

harmadik: ha nem akar, akkor is megy !

2017. febr. 3. 12:25
 48/82 anonim ***** válasza:
49%

Ez most komoly???

Hova rakja el azt a rengeteg pénzt?? Mi az hogy nem fizet a rezsibe, számlákba vagy a kajákba??

Meg ezen ki akadtam hogy még az anyja, azaz ti vesztek neki a hó végén kabátot...

Ilyen szülőket.. :D

Remélem életetek végéig rajtattok csüng majd, és ti fogjátok etetni, ruháztatni...

ő meg örül, hogy van iylen két rendes szülője, akik még a s*ggét is kinyalják, közben 0 forinttot ad haza...

csak úgy kitudja hová rakja azt a sok pénzt, amiből ma családok élnek meg!

Grat szülök, nevelésből 1-es!

2017. febr. 3. 12:29
 49/82 anonim ***** válasza:
91%

Megértem nem lehet könnyű szülőnek lenni.

De havi 160ezer nem kevés! Számlákra kajára nyugodtan kérj. Én még nem küldeném el albiba. Főleg nem így. Hogy ennyire nem képes kezelni a pénzt.

Mondjuk nem értem mire tud ennyit elkölteni. Egy számítógépes jaték mennyi? Max 20ezer?

Ne vegyetek neki semmit ha kér vmit! Fizesse ki a fizujábó.

Sokat kell még fejlődnie.

Beszéld meg az apjával hogyan tovább mert ez így nem mehet örökké te is tudod!

Sok sikert kívánok hozzá!

2017. febr. 3. 12:39
 50/82 A kérdező kommentje:
nevelésből egyes; lehet? itt nem az a kérdés hogy a rezsibe meg lakhatásba beleadni azt én kifizetem, hanem hogy ha ő nem takarékoskodik úgy, hogy mellette én állom a lakhatást meg a rezsit a házban és ő nem teszi félre a megbeszélt összeget akkor meg tehetem e helyette, hogy én takarékoskodjak? mondom, hogy a pénz nem nekem kell rezsibe meg egyébre de ha 160000-ból félre tesz 50000 marad 110000 ez az övé ebből ruházkodjon meg egyéb. És ne azt kapjam hogy hülye vagyok mert azt mint mondottam részben elismerem hanem hogy vehetek el pénzt tőle hogy helyette takarékoskodjak mert azért kérdezek, hogy több család; fiatal idősebb véleményét meghajlgassam. Ahány család annyi szokás.
2017. febr. 3. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!