A párom anyja ma öt éve, hogy meghalt ezért a párom leitta magát. Kb két órája kiment a temetőbe és azóta még nem ért haza. Nem szabad lett volna elengednem de nem gondoltam, hogy ez lesz. Mit tegyek, kinek szóljak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 19:18
1/17 anonim válasza:
Várj még.Hazafog jönni.Ezt mindenkinek magában kell lerendeznie.
2/17 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező, aki nemrég írta ki, hogy a férje minden héten kimegy az édesanyjához a temetőbe?
Miért nem mentél vele?
3/17 A kérdező kommentje:
De már korom sötét van, félek, hogy valami baja történt.
2013. okt. 7. 19:28
4/17 anonim válasza:
Akkor menj utána, és nézd meg, hogy ott van-e.
6/17 anonim válasza:
Hívd fel, a telefonja biztos nála van.
7/17 A kérdező kommentje:
Szóltam az öccsének, hogy keresse meg de nem találja sehol. Kocsmába nem jár és amúgy sincs nála pénz.
2013. okt. 7. 19:47
8/17 anonim válasza:
Hívjátok fel a mentőket, hátha tudnak róla.
9/17 anonim válasza:
Ha nem jár kocsmába, hogy itta le magát? Otthon?
Azért kimennék a testvérével még egyszer, hátha ott kódorog valahol, vagy elesett, elaludt útközben. Ha ittas, kihűlhet az éjszaka. Életveszélyes kint aludni részegen.
Valamelyik rokonhoz, ismerőshöz, baráthoz nem keveredett el?
10/17 anonim válasza:
Gondolom akkor nem vitt telefont.
Én neki indulnék, tesójával együtt, szólnék más ismerősöknek is, hogy minél többen keressétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!