Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőket mi készteti arra,...

A szülőket mi készteti arra, hogy több százezres Iphonet vegyenek a gyereküknek?

Figyelt kérdés

Én nem értem... Nekem egy Nike cipő volt a legdrágább dolog amit kaptam anno. Meg kisegítették a Simsonomat 6000 Ft-tal. Ez volt minden. Ja meg kaptam egy am jogsit. Az nem tudom mennyi volt. De 10 ezer alatt...

Most meg 100-ezres telefon, Converse cipő, számítógép... Stb.

2017. jan. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
21%

Én itt nem "ájfon", és nem ájfon vitakörre bontanám a témát, hanem egész másra!

DE... HA MÁR telefon... Én biztos, hogy egy sz@ros készülékre nem adnék pár ezernél többet ki, az biztos! Max. 10 ezer lenne a felső határa egy telefonnak, slussz! Minek a gyereknek több tízezres telefon??? Meg vagytok ti huzatva???!

Aki telefonálni akar, annak jó lesz 3 ezerért is, annyiért is lehet kapni telefont, igaz nem "okos" telefon, de telefonálásra tökéletes, hisz ez a lényege! Fel nem foghatom, hogy miért is adnék ki sok tízezret rá (bár én jómódban élek és megtehetném), de messze nem érdekel, hogy több tízezres hülye telefonom legyen! Mire jó ez?? Költeni feleslegesen a pénzt??

Aztán jövőre a gyerek úgy is másikat kér! Barmok!

2017. jan. 2. 23:21
 52/80 anonim ***** válasza:
88%
Na valaki írt 1992-ből, hogy a telefon telefonálásra van :) gratulálok.
2017. jan. 2. 23:23
 53/80 anonim ***** válasza:
38%

A gyerekemet SOHA nem kényeztetném el, nem vennék neki drága dolgokat, és húzós árú, drága göncöket se, normál, minden extrát nélkülöző cucc és dolgok is tökéletesen megfelelnek! Meg is lehet nézni a mostani kölköket akikből húszonévesek lettek, hogy milyen nagy a pofájuk, és milyen igényeik lettek! Közben pedig még semmit se tettek le az asztalra! De igényeik már vannak, és neki persze "jár" minden!

Persze, a kis pofája járhat. De az ilyen hülye szülő kölke azt meg is érdemli, hogy az élet majd jól pofára ejtse, és megtanulja hol is a helye a társadalomban!

Ezek az elbaltázott szülőcskék minden sz@rt megvesznek, mert ettől érzik úgy, hogy "törődtek" a gyerekükkel! Ezek a nem normális egyedek mindent tárgyakban mérnek, és méricskélnek, na ezért tartunk itt, ahol. A gyereke meg csak viszi tovább a hülyeséget. Egyre selejtesebbek jönnek ki, köszönhetően a hülye idióta anyjának és apjának.

2017. jan. 2. 23:26
 54/80 anonim ***** válasza:
76%
51-es válaszoló, ennyi indulat és írásjel azért, mert más mit tesz a saját pénzével... frusztrált vagy, nem is kevéssé. Ezzel nem azt támasztod alá, hogy hű de jómódban élsz. Én úgy a középosztályba sorolnám magam, de soha nem acsarkodtam más költekezésén, nem lesem más telefonját, csak hogy tudjak min megbotránkozni. Kíváncsi lennék milyen magvas gondolatokat fogalmazol meg magadban, ha német vagy olasz luxusautót látsz, hehe.
2017. jan. 2. 23:27
 55/80 anonim ***** válasza:
68%

Az ostobaság, megkeseredettség, sikertelenség látom a tetőfokára hág :)

Hajár, okos irigy, rosszindulatú csóró prolik.

2017. jan. 2. 23:34
 56/80 anonim ***** válasza:
70%

Akinek nincs megmondja, hogy akinek van az sem vegyen semmit se magának se a gyerekének.

Ez logikus, meg értelmes dolog.

NEM.

2017. jan. 2. 23:36
 57/80 anonim ***** válasza:
87%

#42 vagyok. Ezt én sem tudom megérteni hogy akinek Van és Megteheti miért nem vehet magának illetve a gyermekének azt amit akar,végtére is a saját pénze. Az meg hogy a tehetősebbek csak pénzzel tudják kifejezni a szeretetüket nem nagyon igaz így általában..

Attól még hogy a legújabb iPhone-om van és egyéb drága cuccaim attól még a szüleim szeretnek és ugyanúgy eggyütt töltjük az idő nagy részét,és figyelmet is kapok mint kb más háztartásban..

2017. jan. 2. 23:51
 58/80 anonim ***** válasza:
58%
Aha.. Szólval a te szüleid nike cipőt meg jogsit vettek neked, ezért itt húzzuk meg a határt, mindenki hozzád igazodjon. Ne zavarjon hogy van egymilliárd gyerek akinek kaját nem tudnak venni a szülei, te csak nike cipőt kaptál ,ezért a nála tehetősebb x száz millió menjen a p...ba.
2017. jan. 3. 00:24
 59/80 anonim ***** válasza:
31%

23:27

Pedig igaza van,hiába kötsz bele a stílusába.A tartalom a lényeg.Teljesen értelmetlen mondjuk 100 fölé menni,mert ott már nem a telefon TUDÁSÁT fizeted meg,hanem a marketinget és a fejlesztéseket(Meg a szolgálatókat,de ez nás kérdés).

Ki se tudja használni az átlag fogyasztó az ilyen telefont,kezdjük ott,mivel nem ért hozzá,könnyű átb..szni néhány jól csengő adattal.Pl minek akar qhd-t venni? Talán 3mm közelről nézi a telefont,azért kell neki akkora felbontás? Vagy hiába vesz csillió megapixeles kamerásat,ha csak nem nyontatja ki a képet egy fél ház méretű papírra,semmi HASZNA nincs belőle.

De visszatérve a szifonra.Ha valaki dúskál a pénzben és vagyonokat költ műszaki cikkekre,akkor elvárható tőle a gondos utánajárás,információk beszerzése,hasonlítgatás stb. Más dolog venni minőségi ruhát meg telefont.Telefonnál átb..szák a fejét,ha tudják.És tudják is.Ha kicsit gondolkozna,rájönne,hogy több tízezerrel olcsób csúcsminőségű telefont is tud venni,tudásba azt tudja,mint a szifonod,minőségi anyagok stb..és amit megspórol,abból a pénzből akár még egy középárkategóriás tv-t is tud venni.

Szóval aki szifont vesz,az nem tud racionálisan gondolkodni,és ezt a balf..sságát igyekszik azzal kompenzálni,hogy megakarja magának magyarázni miért is fizetett ugyanazért a minőségért majd száz ropival többet.És ekkor jön a prolizás,meg az "én megtehetem,te irigy f...sz" dumák :) Hja megteheted,hogy rossz üzletet kötsz.

2017. jan. 3. 08:25
 60/80 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó, megfordult valaha a korlátolt kis agyadban, hogy léteznek emberek, akiket nem zavar, ha "átverik" őket a telefon árával, mert olyan anyagi helyzetben vannak, hogy nem kell a forintokat számolniuk és örülniük, ha spóroltak a készüléken X összeget?
2017. jan. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!