Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőket mi készteti arra,...

A szülőket mi készteti arra, hogy több százezres Iphonet vegyenek a gyereküknek?

Figyelt kérdés

Én nem értem... Nekem egy Nike cipő volt a legdrágább dolog amit kaptam anno. Meg kisegítették a Simsonomat 6000 Ft-tal. Ez volt minden. Ja meg kaptam egy am jogsit. Az nem tudom mennyi volt. De 10 ezer alatt...

Most meg 100-ezres telefon, Converse cipő, számítógép... Stb.

2017. jan. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
94%
Ha valakinek nincs pénze Iphone, de mégis megveszi nekem az sem fáj :) Ha annyi esze van, nekem az is jó teljesen.
2017. jan. 2. 19:58
 32/80 anonim válasza:
86%

Mit kell ezzel annyit foglalkozni de komolyan???

Valakinek IPhoneja van,valakinek Samsungja etc.

Édes mindegy.

2017. jan. 2. 20:02
 33/80 A kérdező kommentje:
Még nem olvastam el az összes választ. Nem az irigység beszél belőlem... Bármikor tudnék venni iphonet. És életem is van, csak érdekel, hogy ki mit gondol... Es azért EGY Nike cipő, nem ugyanaz, mint minden évben új Iphone...
2017. jan. 2. 20:03
 34/80 anonim ***** válasza:
57%

Leragott csont mar ez a tema. Miert veszik meg ezt, miert veszik meg azt... ez a sopankodas mar annyira unalmas.

1, neked mit faj az, hogy ki mire kolti a SAJAT penzet? Nincs dolgod amivel foglalkozhatsz?

2, nagyon nem az iPhonenal kezdodik a gazdagsag, el vagy tevedve. Mindenkinek lehet iPhoneja, akar torlesztoreszletre, elofizetessel stb.

3, a Converse cipon meg egyenesen jot rohogtem, meg ha egy Boss-t vagy egy Yves Saint Laurentet irtal volna azt mondom oke, na de Converse? Ami mar 10 eve is divat volt? Vagy szerinted mindenki jarjon kinai cipoben? Elmondom neked, hogy a normalis cipok, amelyeket nem kell evente kidobalni 20 ezer Ft-nal kezdodnek.

4, szerinted a Nike, amit te anno kaptal mennyivel volt olcsobb egy Conversenel? Elmodom: semennyivel.

2017. jan. 2. 20:06
 35/80 A kérdező kommentje:

Elmondom nektek, hogy azt se tudtuk mi az a Converse... Volt Nike, Adidas, meg kínai. És mondhatnék én Sonyt, Samsungot, Microsoftot, Xiaomit... 40 000 fölött tuti nem vennék telefont...

És nem fáj, hogy megveszik, csak furcsállom, mert engem nem igy neveltek. Igaz Szüleim elég gazdagok voltak, de voltak de sohase menőztem. Kaphattam volna Kawasakit, Suzukit, de nekem a Simson kellett (Apa felajánlotta, hogy kifizeti a drága mocit) Abból is egy használt N-est választottam, pedig újat is lehetett volna... Egyszerűen rosszúl éreztem volna magam, ha az új Simot választom, ami 10000Ft-tal dragabb volt... Hogy lehet, hogy a mai fiatalokban nincs meg ez az érzés?

2017. jan. 2. 20:17
 36/80 anonim ***** válasza:
54%
Nem éri meg drága cipőt venni. Ugyanolyan hamar szétjön mint az olcsó.
2017. jan. 2. 20:18
 37/80 anonim ***** válasza:
61%

Aki kicsit konyít hozzá az tudja,hogy egy ár-érték arányt nézve a lehető legrosszabb döntés.Olyannyira túlárazott,hogy ritka nagy marhának kell lenni ahhoz,hogy megvedd.

Már alapból,ha több százezer ft-ot kiadsz egy műszaki cikkért,alap elvárás lenne,hogy rászánj egy kis időt,hasonlítsd össze a termékeket,legyél tisztba mi mennyit ér,mire van szükséged stb.

2017. jan. 2. 20:18
 38/80 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Örülök, hogy csak kevés irigyes válasz érkezett, és, hogy más is olyan véleményen van, mint én!

Még jöhetnek a válaszok, érdekel mindenki szava járása!

2017. jan. 2. 20:24
 39/80 anonim ***** válasza:
70%

IPhone vevőknek is 2 fajtána van:

Aki anyaglag megteheti hogy ilyen telefont vegyen ezért ilyet vesz vagy hasonlo árkategóriában vesz telefont.

A másik az aki nem teheti meg hogy ilyen telefont vesz megis ilyet vesz na az azért veszi hogy menőzzön stb... Ilyenek azok akik több eves Iphonet vesznek (5-4-3 évest Pl Ipone 4s, 5, 5s,6, es itt nem arrol van szo aki régóta ilyet hasznal hanem arrol aki ilyet vesz mostanaban hogy menozni tudjon) vagy hitelre/részletre veszik a telefont...

Nekem is Iphoneom van Apának is Anyának is nekunk ez vált be

2017. jan. 2. 20:28
 40/80 anonim ***** válasza:
79%

A valós válasz ott van a Semmi Köz és az Ödhozzá utca sarkán.

Nekem se Nike, se Simson kipótlás.

Cserébe viszont kaptam egy kapát és mehettem kamaszként a helyi téeszbe répát eggyelni.

De valamiért mégsem azt lestem ki mit kapott.

Ha megteheti, ő dolga.

Ha nem teheti, mégis megveszi az ő baja.

Nekem se jobb, se rosszabb nem lesz tőle.

26n

2017. jan. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!