Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőket mi készteti arra,...

A szülőket mi készteti arra, hogy több százezres Iphonet vegyenek a gyereküknek?

Figyelt kérdés

Én nem értem... Nekem egy Nike cipő volt a legdrágább dolog amit kaptam anno. Meg kisegítették a Simsonomat 6000 Ft-tal. Ez volt minden. Ja meg kaptam egy am jogsit. Az nem tudom mennyi volt. De 10 ezer alatt...

Most meg 100-ezres telefon, Converse cipő, számítógép... Stb.

2017. jan. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
85%

legtöbb gyerek alapnak veszi, hogy kell és kész.

meg ugye a cikizés a suliban, ha nincs ifone, akkor csóró vagy stb és szerintem a legtöbb szülő megveszi, csak ne legyen a gyereke kirekesztve.

2017. jan. 2. 19:04
 2/80 anonim ***** válasza:
44%
Azért, mert a proli köcsögök szemében a drága dolgok teszik jóvá az embert, persze otthon vajakenyér a vacsi.
2017. jan. 2. 19:06
 3/80 anonim ***** válasza:
55%
Elkényeztetik a gyerekeket. Én kaptam törődést, figyelmet, ezek a gyerekek nem! Így próbálják a szülők kompenzálni.
2017. jan. 2. 19:07
 4/80 anonim ***** válasza:
43%
Miért vagy irigy? Nem a te pénzedet költik a szülök, hanem a sajátjukat.
2017. jan. 2. 19:08
 5/80 anonim ***** válasza:
62%

Egyszerűbb megvenni valamit, mint nem pénzbeli értékeket átadni a gyereknek. Mert ahhoz a szülőben is kéne lennie valami értéknek, amit átadhat.

Meg sokan a szeretetüket akarják letudni azzal, hogy megvesznek dolgokat. Egyszerűbb ez is, mint foglalkozni a gyerekkel.

Aztán verhetik a mellüket, hogy ők milyen jó szülők, mert mindent megvettek a gyereknek.

2017. jan. 2. 19:08
 6/80 anonim ***** válasza:
78%

Nekem sose kellettek ilyenek (az otthoni asztali pc-n kívűl, de azt nem csak én használom), egyszerűen mert nem volt rá szükségem és nem érdekelt.

De ma ott tartunk, hogy az iskolában megkeserítik a gyerek életét ha nincs neki nike air max és iphone. Nem csak kiközösítik, de kifejezetten szekálják is.

Ma már nem a jóképű gyerek a menő, hanem a pénzes, akkor is ha dagadék és igénytelen...

2017. jan. 2. 19:16
 7/80 anonim ***** válasza:
28%
Inkább vállalnám a kirekesztést minthogy iPhonet használjak. Jobb telefonom van.
2017. jan. 2. 19:16
 8/80 anonim ***** válasza:
39%

Milyen prolik vagytok ti, hogy az Iphone a gazdagság jele?

Az semmi, mindenkinek van.

2017. jan. 2. 19:18
 9/80 anonim ***** válasza:
46%

Na azért álljunk meg, elég irigységszagú a kérdésed leírása.

Én például azért vettem a gyerekemnek Iphone-t mert tudom hogy egy minőségi telefon, az iOS platform az egyik legmegbízhatóbb. Akit ez zavar, sajnálom, attól nekem nem lesz rossz kedvem sem a gyerekemnek.

2017. jan. 2. 19:18
 10/80 anonim ***** válasza:
32%

7: egyetértek.

Nem értem, mi annyira jó benne. Minden ismerősöm, akinek van, csak panaszkodik rá, hogy semmi sem működik rajta normálisan.

Nekem is tök jó telefonom van, tuti nem cserélném le egy iPhone-ra.

2017. jan. 2. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!