Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőket mi készteti arra,...

A szülőket mi készteti arra, hogy több százezres Iphonet vegyenek a gyereküknek?

Figyelt kérdés

Én nem értem... Nekem egy Nike cipő volt a legdrágább dolog amit kaptam anno. Meg kisegítették a Simsonomat 6000 Ft-tal. Ez volt minden. Ja meg kaptam egy am jogsit. Az nem tudom mennyi volt. De 10 ezer alatt...

Most meg 100-ezres telefon, Converse cipő, számítógép... Stb.

2017. jan. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
65%

Miért foglalkozol mással?

iPhonem van, és nem vagyunk gazdagok, se szegények. Legtöbb ember azzal járkál, sokan azért, mert milyen "menő".

Én azért kaptam ilyen telefont, mert elromlott a régi, és ki szerettem volna próbálni az iOS rendszert. Apum külföldön dolgozik, megtehette, így kaptam.

És, elmondanám a többi válaszolónak: itt tuti az kritizálja az iPhonet, akinek semmilyen tapasztalata nincs vele. Írta az elsők között (nem tudom hanyadik válaszoló volt már) hogy soha nem kéne neki olyan teló, jobb van. Honnan tudja, ha még soha nem volt iPhoneja???

Valahol elterjedt, hogy szar az iPhone, és azóta mindenki ezen a véleményen van, olyanok, akiknek nincs is.:) Kicsit szánalmas, de ez az én véleményem. Szerintem jó telefon, nekem ez a rendszer jobb, mint az Android. Igaz, kicsit bonyolult volt elsőre, de hozzá lehet szokni.

2017. jan. 2. 20:50
 42/80 anonim ***** válasza:
23%

Pl. Az én szüleimet a szeretet és mert megtehetik, most minek vegyenek egy olcsó f@ost ha legjobbst is megvehetik(olymindegy hogy ki milyen telefonra esküszik).

Megkérdezték fiam mit kérsz karácsonyra mondtam hogy egy telefont, a következő kérdés az volt hogy milyen színben és milyen méretben..

Üdv egy iPhone 7+ Tulajdonos

17/F

2017. jan. 2. 20:51
 43/80 anonim ***** válasza:
45%
Jónak jó telefon,de 50-100ezer forinttal van túlárazva.Átb..szás az egész,csak a marketinget fizettetik meg vele.
2017. jan. 2. 21:09
 44/80 A kérdező kommentje:

Sikerült egy ályfon vs. nem ályfon csatát csinálnom... Nekem nem ez volt a célom. Igazából engem az érdekelne, a gyereknek miért kell drága dolgokat venni. Egyszer kétszer belefér szerintem. Meg nem sajnálom én senkitől. Azt is megertem, hogy szeretne egyet, de akkor tegyen is érte valamit. Tehát anyának, apának vegyen karácsonyra ajándékot, házi munka, stb. Ha ezeket megcsinálja magától, akkor talán elgondolkoznék, hogy beleadok egy x összeget. De a mai fiatalokra ez nem jellemző...

El tudom képzelni a 17 éves barátomat, hányszor vett anyák napjára anyucinak barmit... De ez nem az én dolgom termeszetesn... :D

2017. jan. 2. 21:16
 45/80 anonim ***** válasza:
63%
Nem használtam iPhonet de a környezetemben sok embernek van. És ha jobban belegondolok, egyiküket sem az eszéért szeretem.
2017. jan. 2. 21:19
 46/80 anonim ***** válasza:
72%
Miért hiszitek azt, hogy aki kap dolgokat, azt a szülei nem szeretik?
2017. jan. 2. 21:55
 47/80 anonim ***** válasza:
63%

Ja, hogy ha rád nem volt pénzük a szüleidnek, akkor a mostani gyerekekre se költsenek a saját szüleik? Ha neked nem volt jó, nekik se legyen?

Abban meg hol a logika, hogy ha a szülő meg tudja venni a Converse cipőt a gyerekének (ami ráadásul nem is egy eget verően drága cucc), akkor már biztosan nem foglalkozik vele?

Ha mindkét szülő dolgozik rendesen, mondjuk nem minimálbérért, akkor ezeket a dolgokat nem nehéz megvenni. Nem kell ehhez gazdagnak lenni.

Sok eszed nincs, az látszik.

2017. jan. 2. 21:59
 48/80 anonim ***** válasza:
2017. jan. 2. 22:16
 49/80 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is megvették a legújabb iPhone-t a szüleim. Ráadásul még csak ki se rúgtak a házból rögtön, miután betöltöttem a 18-at. Olyan rossz, hogy ilyen szar szüleim vannak, akik pénzzel kompenzálják a szeretetet. :( :( :(

Mert alap, hogy ez azt jelenti, máshogy nem is lehet.

Ha iPhone-t veszel a kölködnek meg nem küldöd el már 15 éves dolgozni, akkor csakis szar szülő lehetsz, aki a szeretetét tárgyakkal kompenzálja, együtt a kettő még véletlenül sem megy.

Irónia remélem átment.

2017. jan. 2. 23:05
 50/80 anonim ***** válasza:
57%
Nem azzal van baj hogy valaki megkapja, hanem azzal hogy emiatt sok hülyegyerek többnek érzi magát másoknál.
2017. jan. 2. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!