Szerintetek ez jogos az anyámtól? Más anyák se segítenének a gyereküknek, ha az elköltözik?
Nem tudok olyat írni amivel segítenék.....a legtöbb anya segíti a gyerekét, legalábbis nálunk így van. Nem túl rendes anyukádtól ezeket a dolgokat dörgölni az orrod alá.
Ő akart gyereket, most nem arra gondolok, hogy örökké tartson el, de az ember tudja, hogy áldozattal jár, amit az ember szívesen vállal ha szeret valakit. Akkor most ne járjon a szája.
Szerintem ez nem sírás, hanem kölcsönös segítségnyújtás. Ebben nincs semmi felnőttesdi.........honnan tudod, hogy a kérdező nem 30 éves?
A szüleim segítettek még költözni is mikor egyetemre mentem, mivel ez jobb helyeken alapvető. És én is ugyanúgy megyek segíteni, amikor kell vagy van mit.
Nem is értem ezt.......
Anyád ilyen, ez van, fogadd el. Nem kell kérni tőle semmit, sem elvárni.
Nálunk mostohám volt ilyen, szerinte trehány vagyok (naná, mert csak a rosszat látta, bmit csináltunk), stb. Lesz@rom, ha átnéz néha, átnéz, ha nem, az sem érdekel - sőt, örülünk neki.
A sütősről meg: én kinevettem volna ezért a mondatért, mert a legbu.kóbb dolog. Akkor ne csinálja meg, ennyi.
Mostohám tortát sütött fia szülinapjára. Leteszi a srác elé és szemre hányóan: úgy edd, hogy egész délelőtt a konyhában álltam miattad. Anyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!