Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez jogos az...

Szerintetek ez jogos az anyámtól? Más anyák se segítenének a gyereküknek, ha az elköltözik?

Figyelt kérdés
A párommal most költöztünk össze, de anyám még nem is volt a lakásban sem... A párom szülei kérés nélkül jöttek nekünk segíteni, apukám, párom apukája és a párom cipekedtek meg csinálták a férfiasabb feladatokat, én meg "anyósom" (jó még nem az, de én csak így hívom) pedig takarítottunk. Nagyon rosszul esett, hogy anyukámat ennyire nem érdekli az egész. Aztán a fülembe jutott, hogy azért, mert én nem csináltam otthon sem semmit szerinte. És most ez a "bosszú". Pedig ez nem igaz, csak anyukám sajnos tipikusan olyan, hogy a jót észre sem veszi, de a rosszat azt rögtön. A vicc az, hogy van hogy még mindig megkér engem dolgokra, hogy jaj ugorjak már haza és terigessek már ki, vegyek ezt-azt (persze az én pénzemből), meg ilyenek. Egyetlen egyszer volt olyan, hogy apukám szerzett nekünk olcsón sütőt, és azt megtakarította, de azt is az orrom alá dörgölte, hogy "ez nekem fél óra munka meg egy tubus tisztítószer volt". Nektek mi erről a véleményetek?
2014. júl. 16. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Fiúval költöztél össze, vagy lánnyal?
2014. júl. 16. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudok olyat írni amivel segítenék.....a legtöbb anya segíti a gyerekét, legalábbis nálunk így van. Nem túl rendes anyukádtól ezeket a dolgokat dörgölni az orrod alá.

Ő akart gyereket, most nem arra gondolok, hogy örökké tartson el, de az ember tudja, hogy áldozattal jár, amit az ember szívesen vállal ha szeret valakit. Akkor most ne járjon a szája.

2014. júl. 16. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Hm amikor a fiam elköltözött,én sem mentem takarítani.Miért is mentem volna??Kitud ő takarítani,meg ott volt a barátnője.Nekem se jön senki takarítani.Na szokják ezzel is az önállóságot:)Adtam neki ami a háztartásba kell,és neki nem volt.De takarítani biztos nem megyek neki,ha csak össze nem töri kezét lábát.Kicsi kora óta arra tanítottam feltalálja magát,ne fulladjon meg a saját nyálába.Sőt,ahogy elnézem a barátnőjére is ő takarít.Na igy járt.
2014. júl. 16. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem sírás, hanem kölcsönös segítségnyújtás. Ebben nincs semmi felnőttesdi.........honnan tudod, hogy a kérdező nem 30 éves?

A szüleim segítettek még költözni is mikor egyetemre mentem, mivel ez jobb helyeken alapvető. És én is ugyanúgy megyek segíteni, amikor kell vagy van mit.

Nem is értem ezt.......

2014. júl. 17. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Anyád ilyen, ez van, fogadd el. Nem kell kérni tőle semmit, sem elvárni.

Nálunk mostohám volt ilyen, szerinte trehány vagyok (naná, mert csak a rosszat látta, bmit csináltunk), stb. Lesz@rom, ha átnéz néha, átnéz, ha nem, az sem érdekel - sőt, örülünk neki.

A sütősről meg: én kinevettem volna ezért a mondatért, mert a legbu.kóbb dolog. Akkor ne csinálja meg, ennyi.

Mostohám tortát sütött fia szülinapjára. Leteszi a srác elé és szemre hányóan: úgy edd, hogy egész délelőtt a konyhában álltam miattad. Anyád!

2014. júl. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!