Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket vertek kiskorotokban?...

Titeket vertek kiskorotokban? Ha igen miért? Apukád vagy anyukád?

Figyelt kérdés
Majd leírom az én történetemet is.

2016. dec. 14. 20:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
69%
Apám. Kétszer már erősen rácsapott a hátamra és órákig zokogtam utána. Egyszer azért kaptam, mert nevettem ahogy felmutatja a mutatóujját. Akkor még kicsi voltam. Aztán anyám megfenyegette, hogy elvál tőle, így fizikailag már nem bánt. Most próbálja a rokonok előtt eljátszani a szerető apát, de én nem fogom elfelejteni az a két verést. De még vannak sértegető megjegyzései pl. Ne egyek, hogy a kutya ne kívánja meg a kaját. Jah, a kutyát jobban szereti... Aztán ne csámcsogjak mint egy ló. Megjegyzem, hogy nem csámcsogva eszek. Szóval ezek a tettek eléggé rányomták a bélyeget a kapcsolatunkra.
2016. dec. 18. 07:24
 32/38 anonim ***** válasza:
93%
Igen, apám. Nem is a fizikai fájdalom volt nagyon rossz, hanem a kiszolgáltatottság és megalázottság érzése. Anyám soha nem mondott semmit az érdekemben, gyenge jellem sajnos. Egyszer volt, hogy kisült a rántotthús, én pedig ettem belőle ebéd előtt, mert éhes voltam. Mamám elkezdett sivalkodni, apámnál meg elkattant valami, elkezdett mindenhol ütni, aztán a falhoz vágott, aminek a szélébe annyira beütöttem a farkcsontomat, hogy napokig alig bírtam ülni. De nem is a verések voltak az igazán rosszak, hanem, hogy kiskoromtól azt kaptam, hogy semmire nem vagyok jó, csak akkor lehetek jó, ha kiválóan teljesítek. A matek nálunk is visszatérő momentum volt, folyton azt kellett gyakorolnom nyáron is. Már nem tartom vele a kapcsolatot, szar, szemét embernek tartom, aki folyton rettegésben tartott és visszaélt az erőfölényével. 26/N
2016. dec. 18. 09:53
 33/38 anonim ***** válasza:
91%
Fú baccátok meg! :-(
2016. dec. 18. 11:11
 34/38 anonim ***** válasza:
91%
33-as, én is csak ámulok, hogy milyen kegyetlen emberek élnek a világon :(
2016. dec. 18. 11:28
 35/38 anonim ***** válasza:
82%
Engem anya pofozgat vagy bánt ha veszekszünk a tesómmal vagy vele. A tesómmal ritkán csinál ilyet. Apa nem bánt
2016. dec. 18. 15:03
 36/38 anonim ***** válasza:
65%
Leírod a te történetedet kérdező? :)
2016. dec. 20. 05:16
 37/38 anonim ***** válasza:
40%
Ohh aki lepontoz az mehet az édesanyjába 😙
2016. dec. 20. 19:51
 38/38 anonim ***** válasza:
77%
Kisebb koromban kaptam néha a fenekemre. Utába nem mondanám, hogy vertek, pofonokat kaptam. Anyától egyet, így visszanézve értem, miért, de hálás sose leszek érte. Apától általában akkor kaptam, ha ivott, inkább a testvéremet ütötte, de őt rendesen. 20 éves is elmúltam már az utolsó pofonnál, de nem is a pofon volt a legrosszabb, hanem hogy elállta az utamat, sírva könyörögtem, hogy hadd menjek el, erre leordított, hogy mit hisztizek ott ilyen kis p*csa létemre, és akkor úgy pofon vágott, hogy le kellett ülnöm. Gyűlölöm, ha iszik, főleg, hogy amúgy nagyon jó apa lett volna, csak az ital hozta ki belőle ezeket mindig. A kapcsolatot azért tartom vele, bár ha még egy ujjal hozzám érne, soha többet nem látna. Az pedig biztos, hogy ha már lesznek unokái, csak akkor láthatja őket, ha józan.
2016. dec. 29. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!