Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megbocsajtanatok ha anyukad...

Ti megbocsajtanatok ha anyukad ki dobna 3 nap után?

Figyelt kérdés
22 éves làny vagyok. A hejzet az,hogy anyukam mar 13 evesen elhagyott! Van egy féltesóm ő veluk él engem itt hagyott a pedofil apamnal.14 évesen elszőktem az apâmtol.Anyukàm a mostani baràtja előtt letagad,hogy neki csak 1 gyereke van az én anyukàm meghalt!! De most ezeket eldobom.A pàrommal alberletbe voltunk felmondta a főbérlő és nem volt hova mennünk.Igy anyura gondoltam,hogy pàrnapig ott míg nem veszunk ki masik lakast.Úgyis csak 1 àgy kell.3 nap elteltével amúgy is anyu nagyon kőzőmbős volt nem szólt hozzàm fejeket vagott elhordott mindennek! 3 nap utan le ultettek persze elitte is csunyakat mondott! És kidobott minket! De nekem még így is jobb mint ott! Ti mit tennetek? Én nem akarok vele most egy jó ideig nem akarok veluk beszelni!:(
2015. márc. 23. 22:04
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsànat gyorsan irtam és ideges vagyok:(
2015. márc. 23. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se kerestem volna a társaságát.
2015. márc. 23. 22:13
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Én kisebb voltam, mikor elhagyott, csak szerencsére a mi apukánk szenzációs, és egyedül felnevelt minket.

Éppen ezért én meg tudtam bocsátani, de a kapcsolatot azóta se nagyon keresem anyuval. Leginkább semleges a viszonyunk.

(Amúgy tanulj meg helyesen írni, mert ez borzalmas!)

2015. márc. 23. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem menny el pszichológushoz.Beszélj vele és majd segít.Akkor talán rá jössz magadtól is, hogy mit kéne tenned és sokkal jobb lesz.
2015. márc. 23. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a te helyzetedben teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot,és nem tekinteném nemhogy anyámnak de ismerősömnek sem!

Tudom ,hogy ez negatív , nem helyes, de belőlem ezt az érzést hozta ki... sok kitartást és erőt kívánok :)

2015. márc. 23. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Letagad és még te anyának hivod?
2015. márc. 23. 23:25
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem bántásból írom, de én bár nem vitatom, hogy amit leírtál igaz vagy sem (nem tudhatom, nem ismerem az életed) de nem állok 100%-ban a te pártodra-

Oké, hogy anyád olyan amilyen és 13 évesen elhagyott. (engem 5 évesen hagyott el, a húgomat, meg ott hagyta a kórházban amikor megszülte) 13 éves korod óta eltelt 9 év. 9 év alatt volt lehetőséged haladni az életedben, tanulni, hogy felnőttként boldogulni tudj. Írod, hogy apád pedofil. Gondolom ez a te mérges kifakadásod (írom még egyszer: nincs okom kételkedni a szavaidban) de valakit pedoféliával vádolni úgy, hogy nem állt ezért bíróság elé , nos egyenlő a rágalmazással. Ha pedofil akkor el kell ítélni, ha nem akkor nem gyanúsítani ártatlanul senkit. Bár kétlem, hogy a törvény szerint pedofil lenne, mert akkor a féltesód sem élhetne vele.

Az albérletről annyit, hogy ok nélkül senkinek nem mondják fel úgy, hogy kirakják egyik napról a másikra. Olyan van, hogy a lakás tulajdonosa jelzi, hogy 1-2 hónap múlva ki kell költözni, és az 1-2 hónapos depositot lelakhatjátok, így marad idő új lakást keresni is. Ha valakit kidobnak szinte azonnal akkor annak igencsak nyomos oka kellett, hogy legyen. Pl: Több hónapja nem fizetettek vagy tízezer forint elmaradásotok volt a rezsivel vagy szétbarmoltátok a lakást stb... Anyádhoz mentél aki 3 nap után kirakott titeket. Akármilyen az anyád(megint írom, nem vitatom, hogy rossz ember a szemedben) de ennek is van oka, ha kidob 3 nap után. Miért????

2015. márc. 24. 00:42
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
A 8-as leírta amit én is gondolok!
2015. márc. 24. 04:02
 9/14 anonim válasza:
100%
#8-as a féltesója az anyjával él... Mondjuk egyébként azért igazad van. Viszont igen, kitagadott és te anyának szólítod? Én hasonló helyzetben voltam. 16 voltam amikor anyám azt mondta, hogy "Elég felnőtt vagy, elmehetsz. Nem foglak tovább eltartani." na ez nekem azért fájt. Elmentem a barátnőimmel egy albérletbe és még mostis itt vagyok : Anyámat ha fél évente-évente kétszer meglátogatom. De annyira nem nem szoros a kapcsolatunk, sőt...
2015. márc. 24. 06:27
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
14 évesen elszökött! Akkor biztosan megvan rá az oka, hogy miért hívja pedifilnak! Ez milyen agyament okfejtés, hogy az a gyerek, akit molesztált vagy konkrétan megerőszakolt a saját édesapja, nem nevezheti azt pedofilnak, mert ha nem tett elkene 14(!) évesen egyedül feljelentést és nem került az ügy a hatóságok szeme elé, akkor ez csak rágalmazás?! Gondolkozz már... volt 9 éve, hú de sok idő feldolgozni, hogy "anya elhagyott, apa megbecstelenített" kívánom, hogy élj át hasonlót, aztán még rád mutogassanak, hogy "dolgozd már fel"
2015. márc. 24. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!