Ti megbocsajtanatok ha anyukad ki dobna 3 nap után?
Én kisebb voltam, mikor elhagyott, csak szerencsére a mi apukánk szenzációs, és egyedül felnevelt minket.
Éppen ezért én meg tudtam bocsátani, de a kapcsolatot azóta se nagyon keresem anyuval. Leginkább semleges a viszonyunk.
(Amúgy tanulj meg helyesen írni, mert ez borzalmas!)
Én a te helyzetedben teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot,és nem tekinteném nemhogy anyámnak de ismerősömnek sem!
Tudom ,hogy ez negatív , nem helyes, de belőlem ezt az érzést hozta ki... sok kitartást és erőt kívánok :)
Nem bántásból írom, de én bár nem vitatom, hogy amit leírtál igaz vagy sem (nem tudhatom, nem ismerem az életed) de nem állok 100%-ban a te pártodra-
Oké, hogy anyád olyan amilyen és 13 évesen elhagyott. (engem 5 évesen hagyott el, a húgomat, meg ott hagyta a kórházban amikor megszülte) 13 éves korod óta eltelt 9 év. 9 év alatt volt lehetőséged haladni az életedben, tanulni, hogy felnőttként boldogulni tudj. Írod, hogy apád pedofil. Gondolom ez a te mérges kifakadásod (írom még egyszer: nincs okom kételkedni a szavaidban) de valakit pedoféliával vádolni úgy, hogy nem állt ezért bíróság elé , nos egyenlő a rágalmazással. Ha pedofil akkor el kell ítélni, ha nem akkor nem gyanúsítani ártatlanul senkit. Bár kétlem, hogy a törvény szerint pedofil lenne, mert akkor a féltesód sem élhetne vele.
Az albérletről annyit, hogy ok nélkül senkinek nem mondják fel úgy, hogy kirakják egyik napról a másikra. Olyan van, hogy a lakás tulajdonosa jelzi, hogy 1-2 hónap múlva ki kell költözni, és az 1-2 hónapos depositot lelakhatjátok, így marad idő új lakást keresni is. Ha valakit kidobnak szinte azonnal akkor annak igencsak nyomos oka kellett, hogy legyen. Pl: Több hónapja nem fizetettek vagy tízezer forint elmaradásotok volt a rezsivel vagy szétbarmoltátok a lakást stb... Anyádhoz mentél aki 3 nap után kirakott titeket. Akármilyen az anyád(megint írom, nem vitatom, hogy rossz ember a szemedben) de ennek is van oka, ha kidob 3 nap után. Miért????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!