Ti megbocsajtanatok ha anyukad ki dobna 3 nap után?
Figyelt kérdés
22 éves làny vagyok. A hejzet az,hogy anyukam mar 13 evesen elhagyott! Van egy féltesóm ő veluk él engem itt hagyott a pedofil apamnal.14 évesen elszőktem az apâmtol.Anyukàm a mostani baràtja előtt letagad,hogy neki csak 1 gyereke van az én anyukàm meghalt!! De most ezeket eldobom.A pàrommal alberletbe voltunk felmondta a főbérlő és nem volt hova mennünk.Igy anyura gondoltam,hogy pàrnapig ott míg nem veszunk ki masik lakast.Úgyis csak 1 àgy kell.3 nap elteltével amúgy is anyu nagyon kőzőmbős volt nem szólt hozzàm fejeket vagott elhordott mindennek! 3 nap utan le ultettek persze elitte is csunyakat mondott! És kidobott minket! De nekem még így is jobb mint ott! Ti mit tennetek? Én nem akarok vele most egy jó ideig nem akarok veluk beszelni!:(2015. márc. 23. 22:04
11/14 anonim válasza:
Én is 22 éves vagyok, dolgozom és albérletben élek.
Ha felmondták az elbérletet, megértelek, hogy nehéz új albérletet találni, de egyébként dolgozol/dolgoztok a pároddal? Mert erről semmit nem írtál. És a párod szülei?
12/14 anonim válasza:
Párod szüleit úgy értettem, hogy oda nem mehettek pár napra amíg nincs új albi?
13/14 anonim válasza:
2 felnött csoró hajléktalant én is kidobtam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!