Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednetek a gyereketeknek,...

Engednetek a gyereketeknek, hogy oroszul tanuljon?

Figyelt kérdés
Neken sajnos nem engedik a szuleim, pedig nagyin szeretnem. Bennuk van a tuske a rendszervaltasi idok miatt. En viszont hasznos nyelvnek tartom. Angolul beszelek meg amugy, de inmagaban keveslem.
2016. dec. 12. 11:13
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
100%
Milyen szülő az aki nem engedi a gyerekének hogy tanuljon, bármiről is legyen szó?...
2016. dec. 12. 15:32
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Конечно, я позволил ему.
2016. dec. 12. 17:30
 33/37 anonim ***** válasza:
85%

Bármilyen nyelvet megéri tanulni.

Ráadásul oroszul manapság alig tudnak itthon. Emlékszem mikor diákmunkákat csináltam, akkor végig kerestek orosz tolmácsot, fordítót, összes iskolaszövetkezet rájuk vadászott nem kis órabérért...

2016. dec. 12. 22:13
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Mikor en akartam tanulni nekem se engedtek eloszor.Igaz hogy angolbol akkor vizsgaztam

Nekem is hasonlo a helyzetem

Viszont ma mar apukam is szivesen segit aki eloszor nem tamogatott.

Lehet nalad is megvaltoznak.

Egyebkent hasznos mint a tobbi nyelv.

Es ha tetszik miert ne tanuld

2016. dec. 12. 23:09
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Balfék szüleid vannak! sajnálom!
2016. dec. 13. 16:10
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Azok az oroszok, akik a nagyszüleidet bántották, rég nem élnek már. A többit meg miért kellene elítélni miattuk? Mert ha a szüleid elítélik emiatt az összes oroszt, akkor egy szavuk se lehet az ellen, ha a külföldiek kiírják, hogy "magyarok, ne lopjatok", elvégre azok meg biztos találkoztak már tolvaj magyarral... Nyelvet tanulni mindig jó, főleg a már mindenki által beszélt angol meg német után másikat.
2016. dec. 14. 01:38
 37/37 anonim ***** válasza:
Természetesen
2017. jan. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!