Engednetek a gyereketeknek, hogy oroszul tanuljon?
Már miért ne engedném? Nehogy már valaki azt megszabja, hogy milyen nyelven tanulhatsz! Egyáltalán minek ehhez engedélyt kérni?
Fogod magad, elkezded tanulni, aztán kész.
Vannak nagyon jó online ingyenes tanfolyamok. Csak keresni kell. Oroszt nem tudom, hogy van-e.
De én pl. horvátot kerestem és találtam is egy nagyon jót. Csak regisztrálni kell és lehet használni.
Kis türelem kell hozzá, mert egyébként sok borzalmas oldal van, ami egyáltalán nem használható, de ha rászánod az időt, biztosan fogsz normálisat találni.
Hasonló volt a családban. Rémülten vették tudomásul - a politika miatt. De engedték, mert nagyon szerette az orosz IRODALMAT, Tolsztojt, Csehovot, Dosztojevszkijt, Gogolt.
Most a doktorira készül.
Itt ebben a szláv tengerben nagyon is jó választás.
Nem kell ahhoz tanár.
Nekem legalábbis mindig is az önálló nyelvtanulás vált be a legjobban.
Legalább kezdd el, amíg nem tudod kifizetni a tanárt. Biztos nem adnám fel a vágyam csak azért, mert a szüleim buták, és nem engedik. A világon ilyet még nem hallottam, komolyan.
Az osztrákok meg több száz évig élősködtek rajtunk, Magyarországot meg a németek rángatták bele egy háborúba, aminek következtében rengetegen meghaltak... mégsem hozakodik elő senki azzal, hogy ezért ne tanuljunk németül.
De most hogy is van ez? Akit meg magyarok hurcolnak meg, az onnantól haragudni fog a magyar nyelvre?
Az ilyen felfogás az előítéletesség és a butaság melegágya. Nem az orosz nyelv követte el azt, amit elkövettek, hanem adott emberek, akik egy adott hatalmat szolgáltak ki. Ezt kéne felfogni.
Egyébként - bár sajnos a hatékonysága nem az igazi - ha nagyon akarod, az internet korában autodidakta módon is tudsz pl. oroszul tanulni. :)
Nem engedném.
Ha oroszul tud, utána esélyes, hogy belép vagy az ukrán vagy az orosz maffiába, esetleg fegyvert szerez tőlük.
Veszélyes, inkább tanuljon angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul, héberül vagy görögül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!