Szülők! Ti engednétek a gyereketeknek, higy színészkedjen?
Figyelt kérdés
Arra lennék kívàncsi,hogy ti engednétek-e a 16éves gyereketeknek,hogy elkezdjen színészkedni. Vagy azt se engednétek neki,hogy megpróbálja?2016. aug. 24. 17:22
1/10 anonim válasza:
Persze hogy engedném. Miért ne?
4/10 anonim válasza:
Valószínűleg értelmes közösségbe kerülne, hasonló korú fiatalok közé, tehát ez jó dolog. Ismerek fiatal színészeket, akik hobbiból csinálják ezt, szerintem jókora adag önbizalmat is ad nekik, amire szükségük van ebben a korban. Csak ne higgye azt, hogy majd ebből fog megélni, és tanulni nem kell mellette.
5/10 anonim válasza:
Akkor is szineszkedik ha nem engeded meg.
6/10 anonim válasza:
En nem engednem, ahelyett sokal tobb ertelmes dolgot csinalhatna, pl kimehetne keregetni az utcara hogy legyen penzem sorocskere
7/10 anonim válasza:
miért ne engedném? Te vagy a gyerek? menj és intézd a dolgaidat egyedül. És hangszert, éneket is tanulj, az nagyon kell a színműfelvételihez. Hogy így tudj mozogni, énekelni táncolni -játszani a hangoddal, a testeddel, mint ez a klasszikus: https://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME
8/10 anonim válasza:
én úgy utálom a színészeket hogy nem engedném
9/10 anonim válasza:
Megengedném. 15 éves a lányom, most kezd beindulni a modell karrierje, ugye ehhez is szülői hozzájárulás kell, engedtem! Pedig a modellkedést tartják a legveszélyesebbnek. (aminek fele sem igaz)
10/10 anonim válasza:
Mit jelent pontosan a színészkedés?
Színházszakkör, modellkedés, ...?
Én megengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!