Mit tegyek!?!?!?
Sziasztok 20 eves vagyok. Es most itt ulok anyamnal.
Jelenleg nincs munkam de hetfon mennek interjura. Az a helyzet en tobb mint egy eve baratommal lakom, es anyam ilyet szolt sovany lettem 1 het alatt( amit en nem vettem eszre) es hazakell koltoznom ezt igy mondta. Es itt tart maganal. Van egy kisocsem felek ha szabad akaratombol hazamegyek baratomhoz akkor anyam eltilt itthonrol es a tesomtol is es telebeszeli a fejet. Nem tudom mit tegyek Huzzak haza holnap vagy inkabb turjem. Ja es abban a tudatban van hogy baratom kihasznal kozbe nem. Azert kellene hazakoltoznom. Ha hazamegyek kovetkezmenye lesz ahogy ismerem. Ha itt maradok akkor is. Felek.
Bocsi hogy nem irtam ekezettel.(kerdojelekkel nem engedte elkuldeni).
Mit valasztanatok a helyembe, ha hazaszoknek akkor lehiggadna vajon egy ido utan.
Már meg se haragudj, de nem értelek.
Tényleg magyarázd meg, mert én el sem tudom képzelni a helyzetet.
20 éves vagy, a pároddal laksz, meglátogattad anyádat, és ő azt mondja ne menj haza. És te nem tudod, mit tegyél?
Jézusom...tedd azt, amit akarsz...ha haza akarsz menni a párodhoz, menj haza. Ha anyáddal akarsz élni, maradj ott.
Csak megjegyzem, csodálom a párod türelmét...ha én lennék a helyében, már rég hazazavartalak volna a jóanyádhoz.
Hazamentem. Mert holnap interju. Azt mondta ha holnap nem leszek nala (anya) akkor kemenyebb eszkozpkhoz fog folyamodni es azt mondta ha nem megyek haza hozza akkor utanam jon es ha kizarjuk meg a rendoroket is kihivja.
Apa felhivott most es hallotta valami nem jo de anya akkor meg hallotta mit beszelek meg nem mondtam el apanak.
Figyelj ide, te 20 éves.
Azt engeded be a lakásodba, akit akarsz.
Nem, a rendőrség sem kötelezhet arra, hogy beengedd anyádat, ha te nem akarod.
Ja, akkor innen fuj a szel. Anyu meg mindig penzzel tomkod?
Ocseddel meg talalkozzatok mashol, vard meg suli utan vagy vidd el moziba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!