Mit tegyek!?!?!?
Sziasztok 20 eves vagyok. Es most itt ulok anyamnal.
Jelenleg nincs munkam de hetfon mennek interjura. Az a helyzet en tobb mint egy eve baratommal lakom, es anyam ilyet szolt sovany lettem 1 het alatt( amit en nem vettem eszre) es hazakell koltoznom ezt igy mondta. Es itt tart maganal. Van egy kisocsem felek ha szabad akaratombol hazamegyek baratomhoz akkor anyam eltilt itthonrol es a tesomtol is es telebeszeli a fejet. Nem tudom mit tegyek Huzzak haza holnap vagy inkabb turjem. Ja es abban a tudatban van hogy baratom kihasznal kozbe nem. Azert kellene hazakoltoznom. Ha hazamegyek kovetkezmenye lesz ahogy ismerem. Ha itt maradok akkor is. Felek.
Bocsi hogy nem irtam ekezettel.(kerdojelekkel nem engedte elkuldeni).
Mit valasztanatok a helyembe, ha hazaszoknek akkor lehiggadna vajon egy ido utan.
20éves vagy! ami azt jelwnti hogy felnőtt nő vagy! szabad akaratodból ott tartózkodsz ahol akarsz! ne jagyd magad! ha te úgy látod hogy minden rendben a baratoddal valo eletetben akkor menj vissza! de viazont lehet higy van valami oka annak azon kivul amiket itt elmondtal(kaja,fogyas stb)hogy nem akar vissza engedni!
szerintem de ez csak az en velemenyem! mint ahogy irtad is hogy apukad elhagyott benneteket fel attol hogy te is elkerulsz,ugy mond ez egy lelki "terror"a reszerol!
nekem is van ilyen ismerosom! az anya egyedul nevelte fel a ket lanyat a kisebbik elment a fovarosba hogy dolgozzon mert itt nincs munka,az anyja lelki"terrorba"tartotta hasonlo dolgokkal mint teged es tessek...most ugyan ugy itthol van az anyjaval es a tesojaval es egy 29eves norol van szo!
szoval ezzel csak azt akartam mondani hogy ne hagyd magad! lehet hogy ugyan abban vagy mint az lany! az anyja maga mellett akarja tartani olyan mintha olyan eletet szeretne a lanyanak mint neki volt hogy egyedul maradjon
A testvéred 10 éve ismer, már nem kisgyerek, aki bármit elhisz. Amúgy meg miért ne találkozhatnál vele, ha akarsz? Ha annyira akarnál önállósodni, amennyire kifogásokat keresni, rohadt sikeres lehetnél az életben.
Az együttérzést pedig majd szívesen adom, ha olyan problémád lesz, amiért jár.
Fszom, rúgd ki az ajtót, és aztán
go to HÉV :D
Szerintem itt igen is az lesz a probléma hogy az anyuka nem akarja elengedni!
Maga mellett akarja tartani és ezért fenyeget téged olyanokkal hogy nem fog beengedni meg ilyenek,amivel elakarja érni azt amiben most vagy!
Amig nem ismered anyamat ne itelj el. Tavaly mikor kozoltem baratomhoz akarpk koltozni azt mondta takarodjak be a szobamba es utana mondta hivjam fel apamat es takarodjak hozza kulfoldre. Es mikor kozoltem "apamhoz nem megyek mert elhagyot minek mennek megyek baratomhoz" meg a rendorseget is kihivta ram es eldugta a kulcsot.
Akkor kost gondokj bele mev ha meg is szoknek mindent megtenne hogy tonkre b*ssza az eletemet.
Nem vagyok ügyvéd se jogász, de ha fizikailag meg akarnak akadályozni és anyád nem enged ki a házból azzal hogy bezárja a kaput amihez nincs kulcsod te pedig teljes jogú döntőképes felnőtt vagy.... az nem személyi szabadság korlátozása? Ami büntetendő?
Szerintem anyád nem komplett, tényleg egy olyan családdal akarsz élni akik azt is meg akarják szabni mikor mehetsz ki a házból? A helyedben még ma este összepakolnék, hajnalban az első HÉV-re kimegyek, cuccom átdobom a kerítésen, átmászok és még a beton is porzik utánam, persze úgy mennék hogy amint odaérek fel is tudja szállni hogy ne legyen ideje anyámnak beérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!