Mit tegyek!?!?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 eves vagyok. Es most itt ulok anyamnal.

Jelenleg nincs munkam de hetfon mennek interjura. Az a helyzet en tobb mint egy eve baratommal lakom, es anyam ilyet szolt sovany lettem 1 het alatt( amit en nem vettem eszre) es hazakell koltoznom ezt igy mondta. Es itt tart maganal. Van egy kisocsem felek ha szabad akaratombol hazamegyek baratomhoz akkor anyam eltilt itthonrol es a tesomtol is es telebeszeli a fejet. Nem tudom mit tegyek Huzzak haza holnap vagy inkabb turjem. Ja es abban a tudatban van hogy baratom kihasznal kozbe nem. Azert kellene hazakoltoznom. Ha hazamegyek kovetkezmenye lesz ahogy ismerem. Ha itt maradok akkor is. Felek.

Bocsi hogy nem irtam ekezettel.(kerdojelekkel nem engedte elkuldeni).

Mit valasztanatok a helyembe, ha hazaszoknek akkor lehiggadna vajon egy ido utan.

2016. nov. 19. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Meg megvarom a holnapot es ha akkor sem enged el akkor majd elmegyek magamtol. Es ha nem enhed en hivom ki ra a rendorseget
2016. nov. 19. 23:07
 12/68 anonim ***** válasza:
14%
Egyik elozo vagyok. Akkor csak aggodik erted. Jot akar. Ne szokj el, ne jatszd el a bizalmat! A bizalmat nem lehet csak ugy visszaallitani. Szerintem ha hazamesz, mindenkeppen mondd meg neki, ne szokj el.
2016. nov. 19. 23:14
 13/68 A kérdező kommentje:
Eppenbez hogy biualom. En hogy bizak benne ha apam elhagyott es o meg eroszakosan maganal tart? Ez neli a megoldas?:/
2016. nov. 19. 23:18
 14/68 A kérdező kommentje:
Sot tesommal kihozatja a gardrobbol az emeletrol a borondot hogy holnap en azzal megyek es jovok vissza?
2016. nov. 19. 23:19
 15/68 anonim ***** válasza:
57%

És? Felnőtt vagy, oldd meg, ne itt hisztizz!

Bár, ha nem rohantál akkor rögtön, amikor a szívbeteg barátod azt mondta, hogy szúr a szíve, akkor csak maradj anyuci szoknyájánál, mindenkinek jobb lesz így.

2016. nov. 19. 23:28
 16/68 A kérdező kommentje:
Azert mert az ajtobele allt es nem engedett ki.....de holnap hazamegyek ma mar elment az utolso hev
2016. nov. 19. 23:29
 17/68 A kérdező kommentje:
Koran reggel elmegyek csak mostmar selytem miert nem adott nekem kapukulcsot mikor honapok ota igergeti
2016. nov. 19. 23:30
 18/68 A kérdező kommentje:
Sejtem* jo eg
2016. nov. 19. 23:30
 19/68 A kérdező kommentje:
Raadasul nagyszuleim is baratom ellen uszitotta. Szoval lenne par ember aki fizikailag megakadalyozna hogy hazamenjek hozza.
2016. nov. 19. 23:32
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

Egy 20 éves külön élő, önálló nőt megakadályozni attól, hogy hazamenjen?

Menj szépen aludni!

2016. nov. 19. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!