Mit tegyek!?!?!?
Sziasztok 20 eves vagyok. Es most itt ulok anyamnal.
Jelenleg nincs munkam de hetfon mennek interjura. Az a helyzet en tobb mint egy eve baratommal lakom, es anyam ilyet szolt sovany lettem 1 het alatt( amit en nem vettem eszre) es hazakell koltoznom ezt igy mondta. Es itt tart maganal. Van egy kisocsem felek ha szabad akaratombol hazamegyek baratomhoz akkor anyam eltilt itthonrol es a tesomtol is es telebeszeli a fejet. Nem tudom mit tegyek Huzzak haza holnap vagy inkabb turjem. Ja es abban a tudatban van hogy baratom kihasznal kozbe nem. Azert kellene hazakoltoznom. Ha hazamegyek kovetkezmenye lesz ahogy ismerem. Ha itt maradok akkor is. Felek.
Bocsi hogy nem irtam ekezettel.(kerdojelekkel nem engedte elkuldeni).
Mit valasztanatok a helyembe, ha hazaszoknek akkor lehiggadna vajon egy ido utan.
Kedves 23as valaszolo!
Epp ez az semmilyen cuccot nem kell pakolnom mert baratomnal van mar 1 eve mindenem. Es hozza is vagyok bejelentve a lakcimkartyan szerint
Jah... amugy itt vagyok én neked élő pl-nak!!
Annak idelyén mikor én össze ismerkedtem a jelenlegi férjemmel engem is tiltottak a szüleim tőle!nem is kicsit! mégis itt vagyok lassan 10év után is és hidd el elfogadták! és beletörődtek a helyzetbe! jah..és hozzáteszem hogy é nem 20-ról beszéltem akkor!!
Azert feltem mert pont hogy semmit nem fog fel. Most is merges voltam es meg megkerdezte miert anyara vagyok merges neki igaza van es miert vagyok rossz kedvu xd.
Anya siman ellenem forditana ahogy apa ellen is tette
"A testvéred 10 éve ismer, már nem kisgyerek, aki bármit elhisz."
Egy 10 évesnek még azt is be lehet adni, hogy az ég zöld, a fű meg kék. Még egy 15, vagy 18 évest, sőt, egy felnőtt embert is könnyen lehet befolyásolni, pláne, ha a saját anyja teszi. Nem egy család szakadt már szét így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!