Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külön karácsonyozás, óriási...

Külön karácsonyozás, óriási balhé - ti vállalnátok?

Figyelt kérdés

Idén először nem mennék 24-én a szüleimhez karácsonyozni, hanem inkább otthon maradnék kettesben a párommal. Ez lenne az első ilyen karácsony, a szüleim biztosan kiborulnának és zsarolnának, ahogy csak tudnának. Van egy 10 éves testvérem, általában ő a lelki zsarolások tárgya, hogy "de hát a kistestvéred nagyon vár téged haza", meg "mi vagyunk a családod, ez az otthonod" stb.

Igazából már évek óta külön élek, de most lett egy komoly kapcsolatom, nemrég összeköltöztünk és úgy érzem, most vele szeretnék lenni kettesben, aztán másnap majd meglátogatjuk őket is.

Már előre félek, mit kapok ezért a bejelentésért és a testvéremmel való zsarolás is iszonyú, mert tényleg nagyon szeretjük egymást, de hát, valahol érthető az én helyzetem is, úgy gondolom.

Ezzel a férfival el tudom képzelni az életemet, tehát teljesen indokoltnak érzem a csak ketten karácsonyozást.

Ti mit gondoltok? Konfrontálódnátok a szülőkkel? Tényleg óriási balhéra gondoljotak, mert az lesz... Vállalnátok?

2016. okt. 17. 16:33
 121/134 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerintem sokkal jobb volt ez így - egyszer muszáj lemeccselni, mert különben állandóan újrakezdődik, egyfelől. Másfelől ne már a Kérdező kényszerüljön hazudozásba, mert az anyja egy idióta.
2017. febr. 7. 20:24
 122/134 anonim ***** válasza:
16%

Úristen ez komoly???????

24-én délben anyukámnál voltunk. Utána délután a párom szüleinél. Este a párommal kettesben! És utaztunk is!!! De nekem nem volt nyűg! Nem értek sok embert nagyon nem!!

2017. febr. 7. 21:56
 123/134 anonim ***** válasza:
36%
Február van, nem tűnt fel?
2017. febr. 8. 01:35
 124/134 A kérdező kommentje:
122-es, mindenki más, te szeretsz egész nap utazni, mi meg nem, főleg nem karácsonykor. Egyébként nem két utcára laknak a szüleim, hanem az ország másik felében, szóval érdekes lett volna a nap 3/4-ét utazással tölteni.
2017. febr. 14. 14:12
 125/134 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, nehogy már neked kelljen védekezni meg magyarázkodni... így döntöttetek mert számotokra így volt elfogadható, és kész.

(egyébként én se értem, hogy más hogy rohangássza végig 24-ét, nekünk csak Budapest túlsó felén laknak anyósék, mégis általában 25-én megyünk, mert a 24-e elmegy a főzésre, fa-díszítésre, stb. De soha sem volt ebből gond, értelmes emberek megértik, hogy 24-e általában a szűk családé.

2017. febr. 14. 21:16
 126/134 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem alap, hogy a 24-ét a családoddal töltöd, aztán 25, 26 - mindenki megy ahova akar. Ettől függetlenül, ha te máshogy tervezed, az se katasztrófa, sajnálatos, ha anyukáddal nem lehet megbeszélni, bár én se értelek, de ha te így szeretnéd, azt el kell, hogy fogadja szánalmas zsarolgatások nélkül.
2017. febr. 16. 19:08
 127/134 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként most már nyugodtan abba hagyhatod a kérdés kiemelgetését hülyék szüleid felfogtuk, de február 2. felében kissé elévült a kérdés nem gondolod?
2017. febr. 16. 21:42
 128/134 anonim ***** válasza:
0%
Höhö, most olvastam vissza, hogy a kérdező engem lesajnált, mert én biztos nem tudom milyen az igazi párkapcsolat. :) Életem nekem nem csak remek családom van, de én már férjnél vagyok évek óta, pont ezért tudom milyen az igazi párkapcsolat, meg milyen első hapi, amire mindenki rápörög, aztán úgy se lesz belőle semmi, csak hát más ezen már túl van tizenévesen, nem úgy mint te. :)
2017. febr. 17. 01:05
 129/134 A kérdező kommentje:

"én már férjnél vagyok évek óta, pont ezért tudom milyen az igazi párkapcsolat" -

Szombaton van az esküvő,

vasárnap meg a nászút

Hétfőn, kedden jön a gyerek

szerdán pedig elválunk.

Ha szerinted te azért tudod, milyen az "igazi" párkapcsolat, mert neked papírod is van róla, valószínűleg egyáltalán nem tudod, milyen az. ;)

2017. febr. 17. 11:14
 130/134 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt vagytok meg?
2022. márc. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!