Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külön karácsonyozás, óriási...

Külön karácsonyozás, óriási balhé - ti vállalnátok?

Figyelt kérdés

Idén először nem mennék 24-én a szüleimhez karácsonyozni, hanem inkább otthon maradnék kettesben a párommal. Ez lenne az első ilyen karácsony, a szüleim biztosan kiborulnának és zsarolnának, ahogy csak tudnának. Van egy 10 éves testvérem, általában ő a lelki zsarolások tárgya, hogy "de hát a kistestvéred nagyon vár téged haza", meg "mi vagyunk a családod, ez az otthonod" stb.

Igazából már évek óta külön élek, de most lett egy komoly kapcsolatom, nemrég összeköltöztünk és úgy érzem, most vele szeretnék lenni kettesben, aztán másnap majd meglátogatjuk őket is.

Már előre félek, mit kapok ezért a bejelentésért és a testvéremmel való zsarolás is iszonyú, mert tényleg nagyon szeretjük egymást, de hát, valahol érthető az én helyzetem is, úgy gondolom.

Ezzel a férfival el tudom képzelni az életemet, tehát teljesen indokoltnak érzem a csak ketten karácsonyozást.

Ti mit gondoltok? Konfrontálódnátok a szülőkkel? Tényleg óriási balhéra gondoljotak, mert az lesz... Vállalnátok?

2016. okt. 17. 16:33
 111/134 acelsziv ***** válasza:
94%

Szép lesz a szövege: Kitagadom a lányomat, mert csak dec. 25 -én jött a párjával karácsonyozni.

Ügyes voltál kérdező. Bevállaltad, amit nem sokan mertek volna.

Boldog Karácsonyt nektek.

2016. dec. 14. 15:55
 112/134 anonim ***** válasza:
93%
"ezt biztos nem gondolom komolyan, mert akkor kitagad." - Kérdező, mivel kitagadni valakit ÖRÖKSÉGBŐL lehet, törvényben felsorolt esetekben (és nem, a karácsonyozás nincs köztük,olyanok vannak, mint az örökhagyó kárára elkövetett szándékos bűncselekmény, az örökhagyó súlyos elhanyagolása, stb) én azért csak rákérdeztem volna, hogy ugye azért a közeli jövőben nem szándékozik örökhagyni? :)
2016. dec. 14. 17:15
 113/134 anonim ***** válasza:
90%
Na mesélj, hogy telt a karácsony? Anyud balhézott?
2016. dec. 28. 05:29
 114/134 A kérdező kommentje:
Igen, balhézott. 25-én mentünk, látszólag beletörődött, aztán ajándékozás előtt kitört a balhé. Arról beszélt, hogy ők elsőbbséget élveznek a párom családjával szemben, mert itt gyerek van, meg amúgy is a lány családja mindig fontosabb. Mikor megmondtam, hogy egyik sem fontosabb a másiknál, mégjobban megsértődött és rámvágta az ajtót. Mondtam neki, hogy a következő karácsonyt végig kettesben és a párom szüleinél töltjük.
2017. jan. 2. 01:06
 115/134 acelsziv ***** válasza:
100%

"ők elsőbbséget élveznek a párom családjával szemben, mert itt gyerek van"

Akinek a karácsonyát szépen el is rontotta a rikácsolásával és a sértett anyakoca hozzáállásával.

Ezt nyugodtan told az arcába.

A tesód egy percig sem volt itt fontos csak az ő akarata.

2017. jan. 2. 07:32
 116/134 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálom. Az a rossz duma, hogy elsőbbség, mert gyerek, meg a lány családja, csak szöveg. Ő élvez elsőbbséget, mert végtelenül őnző. És az a baja, hogy nem kapta meg.

De legalább most tudod, mire számíthatsz felőle.

Legyen boldog az új évetek a pároddal!

2017. jan. 2. 09:01
 117/134 anonim ***** válasza:
94%

"...meg amúgy is a lány családja mindig fontosabb. "

Mi a büdös francért lenne fontosabb???

(...akár egyik, akár a másik?)

2017. jan. 2. 09:14
 118/134 anonim ***** válasza:
0%
Igazi provokatív kérdés, miért tartják meg?
2017. jan. 18. 19:20
 119/134 anonim ***** válasza:
91%
Utolso azert, mert nehez ugyben irodott kerdesnek is helye van itt, nem csak receptkeresnek meg babaruha tanacsoknak..
2017. jan. 18. 20:07
 120/134 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy nem láttam hamarabb a kérdést. Tuti tippem lett volna. Mondtad volna, hogy durrdefektet kaptatok és ma már nem értek oda, csak holnap.
2017. febr. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!