Ti kaptatok lakást a szüleitektől?
Én elég szerencsés vagyok, meg húgom is. Mindkettőnknek meg van már a lakásunk, amiért nagyon hálás(ak) is vagyok/vagyunk a szüleinknek. Én 18 éves vagyok, húgom 16.
Nektek vettek a szüleitek lakást? Ez mennyire gyakori?
Köszi a válaszokat.
Aki ezt a rovatot szokta olvasni pontosan tudja, hogy az oldalnak van egy állandó létszámú törzsközönsége.
Az ide írogatók nagyobbik része többnyire anyagiakra visszavezethető okokról panaszkodik, és ezért kényszerből lakik:
- koleszban,
- a szüleivel,
- az anyósánál,
- az apósánál,
- avagy albérletben
- stb...
Mivel -gondolom- nem lettek lecserélve az oldal "törzs írogatói", mégis ugyanezeknek a kb. kétharmada hirtelen lakástulajdonos lett. Sőt még néhány kiskorúnak is kiosztottak a szüleik pár lakást mert annyira felhalmozódtak otthon a felesleges többletingatlanok.
Annak ellenére, hogy eddig többnyire olyanok írtak ide, akik spóroltak még a wc lehúzáson is, sőt egyeseknek még wc papírra sem tellett, hanem trikóba törülték az altestüket...
Csak gratulálni tudok a sok új lakástulajdonosnak!
(Lehet lepontozni.)
sokan itt irigykednek másokra, de le merem fogadni nem fognak tenni érte,hogy a saját gyereküknek megadhassák .. pedig mindenki tudja milyen nagy előny.
sokan leírták már, hogy nem kell milliomos szülőknek lenni, hanem elég,hogyha a gyerek első 20 évében havi szinten kicsit teszünk félre. nem kell sokat, elég havi pár ezer. sok kicsi sokra megy.. +valamennyi kamat is rájön,ha jó helyre tesszük.
én annyi gyereket tervezek vállalni, amennyit rendesen fel tudok nevelni, meg tudok neki adni mindent.ez eddig úgy néz ki 1 gyerek..
persze mostanában nagyon nyomatják,hogy vállaljunk legalább 3 gyereket és akkor milyen jó lesz,adnak egy csomó támogatást.
de én tudom magamról,hogy nem tudnék mind a 3-nak maximális figyelmet,törődést adni és anyagilag sem bírnám. ezért inkább marad az 1 gyerek. de neki igyekszünk mindent megadni. és igen, cél ,hogy mire végez az iskolával legyen saját lakása. ez nem olyan elérthetetlen cél egyszerű emberként sem. csak gondolni kell a gyerekre is ,nem magunkra költeni minden forintot.
"csak a kategória toplistában 500 felhasználó van"
Régebben valóban nagyon sok új kérdés volt pl. ebben a rovatban is, és minden nap oldalakat ugrott előre egy-egy előzőnapi kérdés, de mostanában alig megy előrébb pár hellyel másnapra. Vagyis jóval kevesebb a látogató.
De mesélhetsz még a statisztikáról ha akarsz...
(A sok újdonsült lakástulajdonosnak meg üzenem, hogy ébresztő(!) mert holnap vége a hónapnak, és jön a tulaj az októberi albérleti díjért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!