Ti kaptatok lakást a szüleitektől?
Figyelt kérdés
Én elég szerencsés vagyok, meg húgom is. Mindkettőnknek meg van már a lakásunk, amiért nagyon hálás(ak) is vagyok/vagyunk a szüleinknek. Én 18 éves vagyok, húgom 16.
Nektek vettek a szüleitek lakást? Ez mennyire gyakori?
Köszi a válaszokat.
2016. szept. 25. 21:53
1/95 anonim válasza:
Nekünk is vettek, a nagyszülőkkel közösen. Mi is ketten vagyunk testvérek.
2/95 anonim válasza:
Nem vettek, de mindent megettek hogy jó oktatást kapjak. A többi meg már csak rajtam múlik.
3/95 anonim válasza:
Eléggé gyakori, a legtöbb ismerősömnek vettek. Nekem nem.
5/95 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt mindenkinek.
2016. szept. 25. 22:10
6/95 anonim válasza:
nem sok mindent kaptam tőlük így pluszba, kaja számlákat kifizették suliba ha kellett valamit venni, zsebbpénz nagyon ritkán, jogsit sem fizették ki, úgyh. adj hálát az Istennek a szüleidért ... ha valamit szeretnék vagy tervezek akkor azt a választ kapom, hogy nekem erre nincs pénbzem és megsértődnek, de bezzzeg nekem legyen 2000 - 3000 eurom az ők hülyeségeikre, fxom kivan velük
7/95 anonim válasza:
A vételár felét fizették, a másik felére hitelt vettem fel, azt én fizettem ki.
8/95 anonim válasza:
2 lakást is kaptam, az egyiket kiadom, a másikat magam használom így a saját megélhetésemet fedezem ebből, amíg az egyetemet járom...szülők így "megszabadultak" tőlem :D már semmit nem fizetnek... na jó idén diplomázok, arra apa ígért egy jobb autót, azt még meg kapom, de ennyi...amúgy én azt tapasztalom, hogy nem gyakori, hogy a szülők lakást vásárolnának a gyereküknek... ha van rá nyilván vesznek, de általában az emberek többsége azért ezt nem teheti sajnos meg...
9/95 anonim válasza:
Én is kaptam a 18 születésnapomra, de természetesen én is nagyon hálás vagyok érte, és a mai napig bármiben segítek amiben csak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!