Ti kaptatok lakást a szüleitektől?
Én elég szerencsés vagyok, meg húgom is. Mindkettőnknek meg van már a lakásunk, amiért nagyon hálás(ak) is vagyok/vagyunk a szüleinknek. Én 18 éves vagyok, húgom 16.
Nektek vettek a szüleitek lakást? Ez mennyire gyakori?
Köszi a válaszokat.
Igen, a nővéremnek is, és majd húgom is fog kapni, vagy az árát fogja megkapni. A férjemnek is vettek anno a szülei, azóta "összeraktuk" amink van és közös családi házban élünk.
Ez pedig nem a szerencsén múlt, hanem dolgos szüleink vannak. Nekik sem az ölébe pottyant a pénz. órákat tudnék mesélni arról, hogy a szüleim hogyan, honnan jutottak fel odáig ahol most vannak.
Miért kéne kamunak lennie? De most komolyan... engem is lepontoztak, pedig annyit irtam, hogy igen, kaptam.
Hát de ha ez az igazság, akkor mi mast írjak???
Lehetséges, hogy újabban a gyíkra -a kiskorúak-, csak a saját tulajdonú ingatlanjaiknak a helyrajzi számával regisztrálhatnak ??!
:)
Csak ne olvasnám ugyanezektől a másik rovatban, hogy milyen drága az albérlet...
...meg, hogy nem telik wc papírra sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!