Ti kaptatok lakást a szüleitektől?
Én elég szerencsés vagyok, meg húgom is. Mindkettőnknek meg van már a lakásunk, amiért nagyon hálás(ak) is vagyok/vagyunk a szüleinknek. Én 18 éves vagyok, húgom 16.
Nektek vettek a szüleitek lakást? Ez mennyire gyakori?
Köszi a válaszokat.
Mindannyian kaptunk kezdőtőkét diploma után, amit tetszés szerint fektethettünk be, ami pénz még szükséges volt a házhoz, magunk teremtettük elő. Nem jelentett nehézséget, egyikünk sem büfészakon végzett.:-)
Ugyanígy járok el én is a saját gyerekeimmel.
Nem tanítattak, nem kaptam lakàst sem autòt csak nèhàny ruhàt.
25N
Nem mindenkinek osztja ugyan azt az èlet..
#17, katolikus az egész famíliám, bár nem gyakoroljuk a vallást.:-) A szüleim pedig teljesen átlagos, dolgozó emberek voltak (már nyugdíjasok), átlagos jövedelemmel. Egyszerűen csak ésszel és felelősséggel gazdálkodtak azzal, ami van, tőlünk sem volt idegen a diákmunka, még egyetem alatt sem.
13-as
Mostanában fogok kapni, a héten már elkezdtük élőben is nézegetni őket. :) 19 vagyok, de még csak jövőre kezdem majd az egyetemet, a lakásvásárlást sem sietjük el, kb. júniusig még van időnk, de ha találunk most megfelelőt, akkor akár még holnap meg is vesszük.
(egyébként csendben megjegyezném, hogy úgy tűnik itt sokan csak a budapesti lakásárakat ismerik... vidéken még így a felemelkedett lakásárak mellett is már 10 millióért teljesen jó lakást lehet kapni)
Az én környezetemben amúgy ez egyáltalán nem gyakori, alig ismerik 1-2 olyan embert, aki kapott lakást a szüleitől. (olyat viszont sokat tudok, akik autót kaptak, és azért az sem egy kis összeg)
Természetesen én is hálás vagyok ezért nekik, nem kis segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!