Nyolcadikas ballagók! Szüleitektől mit kaptatok ballagási ajándéknak?
Én sem kaptam semmit, de nem is bánom. Elég volt nekik fizetni a családi összejövetelt, ami utána volt.
Igaz, ha én szeretnék valamit megvetetni, akkor megveszik. De nem jellemző, hogy folyton vetetnék velük valamit, mert tudom, hogy nem megy olyan jól és még 2 testvérem is van. Ha néha meglátok valamit ami tetszik és árban is a helyén van, akkor megkapom, de sose ment a hiszti, hogy nekem ez meg az kell stb.
"Nagy a rokonság viszonlyag, mindenkitől minimum 20.000ft értékben kaptam valamit.."
Akkor miért basztatod a szüleidet? Van lóvé, irány a legközelebbi turkáló és vásárolj tele tizenkét teszkósszatyrot ruhával és megoldódik a problémád. Aztán úgyis kapsz valamit a szüleidtől.
igen,arra nem gondoltál h kköltséges volt a ballagásod?etetni,itatni a rokonságot?!
meg mindenkitől 20000fz-os ajándékot kaptl...ne is haragudj,de akkor imért "sirsz"?
Én nagyon régen ('92-ben) ballagtam már, de nem kaptam semmit, de akkoriban ez még nem is volt megszokott dolog.
Valószínűleg a szüleidnek anyagi problémáik vannak, ne várj tőlük olyasmit, amit nem tehetnek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!