Ti kaptatok lakást a szüleitektől?
Én elég szerencsés vagyok, meg húgom is. Mindkettőnknek meg van már a lakásunk, amiért nagyon hálás(ak) is vagyok/vagyunk a szüleinknek. Én 18 éves vagyok, húgom 16.
Nektek vettek a szüleitek lakást? Ez mennyire gyakori?
Köszi a válaszokat.
T.Kérdező! Tényleg örülj neki és becsüld meg!
Nem irigyellek a lakás miatt, gondolom szeretetben neveltek a szüleid, talán ezt az egyet!
Én 11 évesen kerültem a nagyszüleimhez (ha nem lettek volna, vagy nem "vállaltak" volna akkor nem tudom mi lett volna, gondolom "lelenc")! Anyámat 19 évesen láttam legközelebb, az apámat meg akkor először! Nagyszüleim mindent megpróbáltak megadni ezt nem tudtam elégszer megköszönni nekik, én is támogattam őket míg éltek.
Soha semmilyen támogatást nem kaptam szülőktől és nem a pénz hiányzott a legjobban! Sőt!
De nem panaszkodom. "Normális" életet élek, van házam, autóm, szakmám, műszaki diplomám. De ezek baromira nem fontosak, az a fontos, hogy 15 éve megtaláltam azt az embert, aki társam tényleg jóban-rosszban. Ha jurtában élném le az életem vele, akkor is boldog lennék!
Igen, nagyszülőktől/szülőktől mindketten kaptunk a testveremmel. De ezen az oldalon nem merem általában leirni, mert megbotoznak miatta..
De zárójelben megjegyzem, hogy a párommal már nyitottunk egy számlát, amire a leendő gyermekünknek gyűjtünk lakásra. Szóval tőlünk is megfogják kapni, mert nagy előny szerintem pályakezdőként egy saját, hitel mentes lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!