Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért néz mindig bele a...

Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l

Figyelt kérdés

Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?

11/l

2016. szept. 18. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
#70: nem a te feladatod a büntetés - szerencsénkre.
2016. szept. 23. 17:06
 72/75 anonim ***** válasza:
69
2016. szept. 26. 23:19
 73/75 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen naplót vezettem, és anyukám hűséges olvasóm volt. Sokáig persze nem tudtam róla. el vagyok képedve azokon, akik szerint egy anyának kötelessége nyomozni a gyereke után, és a gyereknek kuss a neve... nem azt mondom, hogy az helyes ha egy gyerek szabadon van eresztve, azt csinál amit akar, és mindent megkap, 10 évesen iPhone, stb... de azért ez már mégis túlzás...

Kérdező, édesapádról nem írtál, vele mi a helyzet? Bátyád? Ez nem normális dolog, hogy ahogy hazaérsz, repül a pofon, mert jelszót használsz a telefonodhoz...

26L

2016. szept. 27. 10:08
 74/75 anonim ***** válasza:
15%

Csak félt édesanyád Kérdező.

A pofont nagyon elítélem, de azt sem pártolom, hogy 11 évesen ennyire felnőttet akarsz játszani.Rengeteg veszély van az interneten is, sőt talán ott a legnagyobb.Beszélgess édesanyáddal, hogy nem csinálsz butaságot, és mégvalamit mondj el neki: "Aki tiltással nevel, az hazugságra tanít, mert hazudni könnyebb, mint hibát ismerni el!"

2016. szept. 27. 11:44
 75/75 anonim válasza:
Tudom kicsit lecsengett a téma, de próbáltam a kérdezőnek egy privát üzenetet írni, de kaptam egy hibaüzenetet, miszerint törölte a regisztrációját. Tehát valószínűleg megfogadta a tanácsunkat, és elkezdte letörölni magát. Azért kíváncsi lennék, milyen érzés a kedves mamának, hogy nem tudja manipulálni a gyerekét ;)
2017. márc. 18. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!