Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért néz mindig bele a...

Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l

Figyelt kérdés

Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?

11/l

2016. szept. 18. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
21%
B@*zd pofán a vén k**vát aztán cső.Vagy vegyél neki egy műpélót mert mind tudjuk mitől ilyen HP.
2016. szept. 19. 00:05
 52/75 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem féltés, ez már egy durva kategória!

Anyád elmehetne a pszichológushoz ha ennyire paranoiás.

Azzal meg hogy egyfolytába nézi az üzeneteidet, nincs semmi magánszférád, nem csak BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL, hanem benned is egy csomó káros viselkedést alakít ki, és ráadásul csak az ellenkezőjét fogja elérni, mindent mégjobban fogsz titkolni, és nem fogsz megbízni benne. Rosszabb esetben ez másokra is kiterjedhet, és kész, már ki is tolt veled, de nem is akárhogy.

Külön jó lesz ha majd jönnek a hormonok, és megtetszik egy fiú. nem kell itt semmire gondolni, csak beszélgetni szeretnél vele.

részvétem, remélem anyád észhez tér, és valaki elmondja hogy mit érdemes tenni :)

2016. szept. 19. 01:33
 53/75 anonim ***** válasza:
Miért nem viszed a telefonod az iskolába?
2016. szept. 19. 10:56
 54/75 A kérdező kommentje:

Utolsó: ellopnák a telóm. (Ha még az uzsonnámat is ellopták(a h.ülyegyerekek), pedig nem is tudták hol van.

És tilos is vinni telefont, meg ilyesmiket.

2016. szept. 19. 16:11
 55/75 anonim ***** válasza:
95%
Na de miért nem törlöd az üzik egy részét? Aztán had olvasgassa a semmit. Bár én tuti vissza adnám neki és csináljon vele amit akar.
2016. szept. 19. 16:21
 56/75 anonim ***** válasza:
94%

De ha törli az üziket, az anyja idióta marad, neki meg nem lesznek emlékei.

Megint a levelezéssel tudok csak jönni, olyan jó azokat így majdnem harminc évesen újraolvasni. Füzetek, kis fecnik, rajzok... van egy szép fadobozom tele ilyen írásokkal. Még vannak 10 évvel ezelőtti MSN beszélgetések is a gépemen. Ez meg milyen élet már, hogy minden nyomot el kell tüntetni.

Nemhogy az anyám, a húgom soha nem kutakodott a cuccaimban. Egy anyának ismernie kell a gyerekét, de nem úgy, hogy nyálat köpdösve követeli a jelszót.

A kérdező nem egy filmsztár, hogy csak olvasni lehet róla, lehet vele szemtől szemben beszélgetni, kérdezni.

2016. szept. 19. 16:39
 57/75 anonim ***** válasza:
34%
Engem ennyi idősen nem engedtek iskolába telefon nélkül. Veszélyes dolog.
2016. szept. 19. 17:15
 58/75 anonim ***** válasza:
100%

#30 UNICEF egyezményhez útmutató:

PDF szerint 207, oldalszámozás szerint 153. oldal, lap alja, jobb oldal kezdődik. Ez alapján elindulhatsz felkutatni a magyarországon/unióban jelenleg érvényes törvényeket.

[link]

Nem hivatalos jogi szöveg, de a kormany.hu az elég hivatalos szerintem. Amúgy a levéltitok környékén kutakodj, ez tudomásom szerint abba tartozik.

8. oldal 16. cikk

[link]

14. oldal, lap közepe felé kezdődik

[link]

Bocsi nem jogász vagyok, ennyire tellett tőlem :)

Tehát nem erkölcsileg olyan amilyen, hanem törvényileg is helytelen.

2016. szept. 19. 18:59
 59/75 anonim ***** válasza:
91%
"Visszakell szereznie a gyeplőt. 11 éveském felnőtt jogokat akar." GRATULÁLOK HOZZÁ b+. Jézusom... Igen, már ott tartunk ebben a csodálatos világban, hogy a magánélet olyan jognak számít, amivel a gyerekek nem rendelkeznek. Ezzel most annyira felb***tál, hogy el nem tudod képzelni. Neked is oda kellett adnod a levelezésedet, a naplódat anyádnak, és megütött, ha próbáltál beszélni vele? Mert ha igen, akkor megértem, miért vagy ilyen degenerált barom. Ennyit erről. Egyébként ha anyád megütött, azért fel is jelentheted. Nekem biztos nem kéne olyan anya, aki megszünteti a magánéletemet, és nem képes kicsikét intelligensebb kommunikációra. Merthogy ez meghaladja a kedves mama értelmi szintjét. Szerintem szólj valakinek erről. Egy különálló személynek, pl.:számolj be erről a tanárodnak.
2016. szept. 19. 19:14
 60/75 anonim ***** válasza:
26%
A tanár nem hiszem hogy segítene. A gyámügyet kéne felkeresni. Ha vele maradsz csak ártani fog neked.
2016. szept. 20. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!