Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l
Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?
11/l
13. életévedet betöltve lehet facebook profilod.
De szerintem költözz el.
Ahogy első írta. Tedd le a telefont azzal, hogy köszi, de így nem kell, inkább megbeszélek a barátaimmal mindent személyesen.
Jó esetben ettől észre fogja venni magát.
Nem azért nincs életem. Az összes üzenetemet megnézik, már nem küldhetek semmi baromságot a barátaimnak, mert le fognak szidni.
Utolsó, ez hülyeség, hogy költözzek el. Felesleges volt a válaszod.
Persze, hogy hülyeség. Azért írtam.
Tegyél rá jelszót.
Reméljük, egyszerűen csak kíváncsi.
A bátyáddal kapcsolatosan is ennyire ellenőrző?
Próbáld meg nyugodt hangnemben megbeszélni vele, hogy nincs oka az aggódásra, rendesen teljesítesz a suliban, eszedbe nem jut 13 éves fejjel lányanyává válni, drogozni, bűnözni, csak egy kis bizalmat szeretnél, némi magánszférát.
De ha nem megy, akkor esti vacsoránál megnézhetitek EGYMÁS telefonját, EGYMÁS e-mailjeit.
Ha normális és a bátyád segít neked, talán valami pozitivumot el tudsz érni, ha nem normális , akkor egy életen át bizalmatlan lesz veled, kombinál (persze mindig rosszul), szörnyű lesz és soha semmit nem fogsz vele megbeszélni, még az örömödet is titkolni fogod előle, mint én az anyukám elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!