Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért néz mindig bele a...

Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l

Figyelt kérdés

Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?

11/l

2016. szept. 18. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
0%

"ÉLETBE TÖBBET NEM FOGOD BELEAVATNI A DÖNTÉSEIDBE"

11 evesen? Mi van itt? Osszekeveritek ki a szulo es ki a gyerek.

2016. szept. 18. 14:13
 22/75 anonim ***** válasza:
98%

"19 evesen magyarazol a gyereknevelesrol, amikor meg mindig a suzleid tartanak el? :D"

Leírtam én milyen szülő lennék:D de rólad persze semmit nem tudni, miért is árulnál el akármit :)

Egyébként aki más telefonjába turkál, legyen az szülő vagy akárki más, az nem normális. És aki még egyetért vele az se normális :)

2016. szept. 18. 14:13
 23/75 anonim ***** válasza:
98%
#19-es #18-as vagyok, és a gyerek jogairól beszéltem, hogy neki is vannak jogai, csak mert gyerek
2016. szept. 18. 14:18
 24/75 anonim ***** válasza:
4%

b*sszus, én 11 évesen még ezt az oldalt sem használtam, nem hogy még fészbuk, intsa, snap meg anyám kínja :D

jaaaa hát igen... akkor még ezek nem is léteztek, és hát azok voltak a jó idők, mikor a 11 évesek babáztak és nem telefonoztak látástól vakulásig :)

23 L

2016. szept. 18. 14:19
 25/75 anonim ***** válasza:
98%
#22-es. Pontosan tudjuk ki a szülő és ki a gyerek. De ha az egyik úgy viselkedik, hogy így kell kezelni..
2016. szept. 18. 14:20
 26/75 anonim ***** válasza:
10%

"#22-es. Pontosan tudjuk ki a szülő és ki a gyerek. "

Szoval ide jon egy 11 eves lany panaszkodni hogy elolvassak az uzeneteit, ebbol nektek az jon le hogy az anyja a hulye, mert aggodik hogy a gyereke kivel beszel nonstop a telefonjan.

Ha az anya jonne ide hogy a 11 eves gyereket atvertek es elloptak a pinajarol keszult kepeket, kitettek a facebookra akkor meg az lenne a gond hogy miert nem ellenorizte.

2016. szept. 18. 14:25
 27/75 anonim ***** válasza:
98%

Nem, egyik anyának sincs joga belemászni a lánya életének minden mozzanatába, aki ezt teszi, az egy paranoiás őrült, vagy egy b szt lan unatkozó p csa.

Nyilván, ha a gyerek okot ad rá - egyértelműen hazudozik, cigizni, drogozni kezd, vagy kimarad, romlanak a jegyei -, akkor értelemszerűen a körmére kell nézni, de nem minden személyes beszélgetését elolvasgatni!

Milyen ember az ilyen, akinek ez egyáltalán eszébe jut?

Tudjátok milyen? Simlis. Ha a gyerek nem ad okot a gyanakvásra, és a szülő mégis meg van hülyülve, az azt jelenti, hogy magából indul ki. Én az ilyet eleve nem tudom komolyan venni, és még szentül állítják, hogy cska féltik a gyereket... hogyne, féltik, nehogy akkora k legyen, mint ők voltak.

2016. szept. 18. 14:26
 28/75 anonim ***** válasza:
98%
#22 miért fényképezné egy 11 éves a "pináját"? :O :D
2016. szept. 18. 14:27
 29/75 anonim ***** válasza:
15%

#29, fogalmam sincs hogy miert csinaljak, de nem egyszer kerultek ki hasonlo koru gyerekekrol kepek az internetre.

De eleg ha csak egy osztalytarsanak adja ki magat valaki es rabeszeli hogy talalkozzon vele.

Egy 11 eves meg nagyon kicsi ahoz hogy onalloan kelljen kulonbseget tennie a jo / veszelyes kozott az interneten.

2016. szept. 18. 14:29
 30/75 anonim ***** válasza:
1%

"Nem, egyik anyának sincs joga belemászni a lánya életének minden mozzanatába"

Elkuldened ennek a jogszabalyank a szamat?

2016. szept. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!