Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l
Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?
11/l
Na érdekes nekem, és a többieknek is sikerült szülői segítség nélkül.. jéé 59%, megbukott a teóriád...
és 19/f voltam te meg anonimus:D
"Na érdekes nekem, és a többieknek is sikerült szülői segítség nélkül"
A jelek szerint beled sem szorult sok esz, jobb let volna ha ha szuleid telefon helyett konyvet vettek volna neked.
Egy kamu Fb profillal milyen lenne drogokról beszélni és hogy csak szexxel tudsz fizetni, mert nincs pénzed.
Anyud elolvassa és kiakad. Majd elmondod neki, hogy ez kamu volt azért, hogy megmutassad, fogalma sincs mi a valóság és a Fb. És lassan be, egyszer fel fogsz nőni, és ha most bizalmatlan és számonkérő a kapcsolatotok, akkor az igazán fontos dolgokat, amik 16eves korodban jönnek majd, miként lesznek kezelve és kivel oszthatod majd meg, ha nem érzed, hogy elmondhatsz tévedéseket is, mert megoldás és még fontosabb megoldás helyett csak a cseszegetést és büntetést fogod kapni.
Kíváncsi lennék.
Félre tett pénzből veszel egy másik telót és Ennyi.
Ha azt elveszi tőled engedély nélkül,akár fel is jelenthetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!