Anya miért néz mindig bele a telefonomba? 11/l
Tudom, azért mert félt, meg minden, de nem szoktam facebookozni, a messenger sincs letöltve. A snapen nem igazolok vissza senkit, csak akiről tudom hogy ki. Instagrammomat mindig nézi a bátyám, meg a facemet is. Ezekben nincs semmi érdekes. De az nagyon zavar, hogy elolvassa mindig az összes üzenetemet, hogy mit írok a barátnőimnek. Meg egyszer belenézett a fotóimba, és leszidott amiért le volt töltve egy fiú.. Hiába mondom neki, hogy ne nézzen már bele, akkor jön az, hogy biztos rejtegetek valamit, eltitkolok előle dolgokat, ezt követően pedig veszi el a telefonomat és minden egyes alkalmazást megnézeget. Ez állítólag a saját telefonom lenne, de minden nap nézegeti. Már félek hazamenni a suliból, mert tudom, hogy baj lesz. El se tudom rejteni, lezárni sem zárhatom le. Lassan úgy érzem, nincs semmi életem. Nem írhatok meg valami olyat senkinek, amihez a szüleimnek szerintem nincs köze. Hogyan tudnám megértetni vele?
11/l
Persze 57%-os, szóval te simán pofán vered a 11 éves gyereket, ha esetleg lejelszavazza a telefonját, de mi vagyunk az idióták, aha, biztos...
Én is gratulálok a szüleidnek...
Úúú, azt a nézetet vallom, hogy a legkisebb gyereknek is van magánélete, TÚL LIBERÁLIS VAGYOK!
Ma is tanultam valami újat magamról, már megérte felkelni :D
Nem, nem megáll az eszed. Már megállt. Csak a jelek szerint nem most.
Hogy lehet ilyen hülyeségeket összehordani?
Egy anyának támogatnia kell a gyerekét, segítenie a lelki fejlődését, és nem paranoiás, agyhalott módjára minden lépését ellenőrizni.
Ha szerinted ettől rögtön "ölje meg az anyját és gyújtsa fel a házat, hogy eltüntesse a nyomokat", javaslom pszichiáter felkeresését.
Manapság már elektrosokk nélkül is tudják kezelni az üldözési mániát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!