Mennyire gyakori, hogy egy gyerek sokkal okosabb/intelligens, mint a szülei?
Anyám 43 évesen szült engem, a nővéremet pedig 23 évesen. Az a helyzet, hogy a családból én vagyok a legokosabb és azok alapján amit meséltek nekem, nem tudnak arról, hogy lett volna hozzám hasonló felmenőnk. Szóval az a kérdésem, hogy milyen gyakori az, hogy időskori szülésnél a gyerek okosabb/intelligensebb a szüleinél?
Szerintetek hogy lehetséges az, hogy a családomból, rokonságomból mindenkit túlszárnyalok? Lehetséges, hogy valami nagyon távoli felmenőmtől örököltem volna a jó géneket?
Engem ez a rész fogott meg még az elején:
"Most az ELTE Informatika karán vagyok programtervező informatikus szakon, ahol csak a hallgatók 10%-a végez időben a képzéssel. Eddig (1 év elteltével) a tárgyaim 100%-át teljesítettem, szóval nagyon esélyes vagyok arra, hogy a kb. ~500 felvett hallgatóból egyike legyek annak az 50-nek, aki időben hozzájut a diplomájához."
Hohoho, ne bízd el magad, hidd el érhet még meglepetés.
Én elvégeztem csúszás nélkül ott a BSc-t és az MSc-t is, nem nagy szám megcsinálni. A többség csak b*szik tanulni. Ráadásul azóta lejjebb vették a követelményeket is kicsit.
Emiatt ne gondold, hogy hú de különlegesen okos vagy.
Kérdező, csak nem ő a haverod?:DD
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-elad..
Egy igazi eltés IT-zseni, magna cum laude diplomával, ami egészen különleges teljesítmény.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!