Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszáj odaadnom az apjának?

Muszáj odaadnom az apjának?

Figyelt kérdés

Ha a gyerek nem akar menni akkor is muszáj neki? 10 és 14 évesek.

Mondom nekik mindig hogy jól fogjátok érezni magatokat és szeret titeket apa( Amúgy utálom azt a parasztot de nyilván nem mondom a gyerekek előtt.) Mindig megy a sírás meg megint a nem ezért vártam a hétvégét" duzzogás.

18 éves korig mindenképp menniük kell ha akarnak ha nem?

2016. szept. 13. 09:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%

15: "-Pistike/Józsika mi kellene neked ahhoz, hogy jól érezd magad apával? Mi segítene neked ebben? "

Nehogy már a kérdező intézze, hogy jól érezzék magukat az apjuknál... Ezt intézze az apjuk, ha szereti a gyerekeit. A kérdező nem tud két szülő lenni egy személyben, hogy a másik szülőnél töltött idő megszépítését is ő intézze!

Kérdező, szerintem kérdezd meg a volt férjed, hogy mi lenne, ha mondjuk ritkábban mennének, és erről persze a gyámhivatal is tudjon! A leírásodból azt látom, a gyerekek lehet szeretnének mást csinálni hétvégén, de ettől még jó lenne, ha nem szakadna meg a kapcsolat az apjukkal.

2016. szept. 13. 16:50
 22/28 anonim ***** válasza:
46%

Voltunk hasonló helyzetben, én voltam az apuka új párja. 2 hetente hoztuk a gyereket.

Volt amikor az exem az ország másik felén volt, a nagyszülők akkor is hozták.

Odaadták nekem meg 2 napra ruhát, és mentek.

A gyerek nem akart jönni, de megtudtuk győzni.

Igyekeztük az apás hétvégét neki szentelni.

Elvittük játszótérre, sütöttünk, kirándultunk, mesét néztünk együtt.

Néha áthívtuk a szomszéd kislányt játszani.

Vasárnap már haza nem akart menni. :)

Eltelt 2 hét, nem akart jönni ismét, de jól érezte magát. Persze ez 3 és 6 éves kora között volt.

Mondjuk anyuka le is akarta passzolni....

2016. szept. 13. 19:03
 23/28 anonim ***** válasza:
16%
Jaj kérlek ne csináld Te is azt amit ilyenkor szoktak. "Jaj szegény gyerek úgy sajnálom, nem akar menni" - közben meg minden porcikádból sugárzod, hogy ne menjen. Ezt miért kell?
2016. szept. 13. 22:49
 24/28 anonim ***** válasza:
5%

"Amúgy utálom azt a parasztot"

Ha a volt férjed paraszt, akkor te is az vagy, egy parasztasszony!

2016. szept. 14. 08:02
 25/28 anonim ***** válasza:
3%

"10 és 14 évesek"

Ezek szerint kb. másfél évtizedig jó volt neked ez a "paraszt"...

...amíg le nem cserélted egy újabbra, akit majd akkor parasztozol le, ha jön egy még újabb?!

2016. szept. 14. 08:08
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ! A többin meg jòt nevettem:)
2016. szept. 14. 08:12
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

Igen köteles vagy odaadni.

Ha bármin változtatni akarsz akkor tedd meg hivatalosan.

Az apa ebben az esetben olyan helyzetben hogy tehet annak érdekében hogy a gyermekek jòl érezzék magukat. Ha ezt nem teszi meg ,viselhe a következményeit!

Tiszteletre méltò ,hogy visszafogod magad a gyerekeid miatt, még ha nem is sikerül tökéletesen.

A paraszt " gondolom szívedböl jött. Nincs ezzel semmi baj, az itt trollkodok ennél trágárabb szavakat is használnak valòszínűleg meglévő párjukkal is. Nem kell velük foglakozni,csak a te dolgod hogy hívod az exedet. A gyermekek előtt kell visszafogni magad,nem ilyen gyk helyeken.

Kitartás!

2016. szept. 14. 08:26
 28/28 anonim ***** válasza:
miért nem érzik jól magukat az apjuknál? Nem foglalkozik velük?
2016. szept. 14. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!