Muszáj odaadnom az apjának?
Ha a gyerek nem akar menni akkor is muszáj neki? 10 és 14 évesek.
Mondom nekik mindig hogy jól fogjátok érezni magatokat és szeret titeket apa( Amúgy utálom azt a parasztot de nyilván nem mondom a gyerekek előtt.) Mindig megy a sírás meg megint a nem ezért vártam a hétvégét" duzzogás.
18 éves korig mindenképp menniük kell ha akarnak ha nem?
15: "-Pistike/Józsika mi kellene neked ahhoz, hogy jól érezd magad apával? Mi segítene neked ebben? "
Nehogy már a kérdező intézze, hogy jól érezzék magukat az apjuknál... Ezt intézze az apjuk, ha szereti a gyerekeit. A kérdező nem tud két szülő lenni egy személyben, hogy a másik szülőnél töltött idő megszépítését is ő intézze!
Kérdező, szerintem kérdezd meg a volt férjed, hogy mi lenne, ha mondjuk ritkábban mennének, és erről persze a gyámhivatal is tudjon! A leírásodból azt látom, a gyerekek lehet szeretnének mást csinálni hétvégén, de ettől még jó lenne, ha nem szakadna meg a kapcsolat az apjukkal.
Voltunk hasonló helyzetben, én voltam az apuka új párja. 2 hetente hoztuk a gyereket.
Volt amikor az exem az ország másik felén volt, a nagyszülők akkor is hozták.
Odaadták nekem meg 2 napra ruhát, és mentek.
A gyerek nem akart jönni, de megtudtuk győzni.
Igyekeztük az apás hétvégét neki szentelni.
Elvittük játszótérre, sütöttünk, kirándultunk, mesét néztünk együtt.
Néha áthívtuk a szomszéd kislányt játszani.
Vasárnap már haza nem akart menni. :)
Eltelt 2 hét, nem akart jönni ismét, de jól érezte magát. Persze ez 3 és 6 éves kora között volt.
Mondjuk anyuka le is akarta passzolni....
"Amúgy utálom azt a parasztot"
Ha a volt férjed paraszt, akkor te is az vagy, egy parasztasszony!
"10 és 14 évesek"
Ezek szerint kb. másfél évtizedig jó volt neked ez a "paraszt"...
...amíg le nem cserélted egy újabbra, akit majd akkor parasztozol le, ha jön egy még újabb?!
Kedves kérdező!
Igen köteles vagy odaadni.
Ha bármin változtatni akarsz akkor tedd meg hivatalosan.
Az apa ebben az esetben olyan helyzetben hogy tehet annak érdekében hogy a gyermekek jòl érezzék magukat. Ha ezt nem teszi meg ,viselhe a következményeit!
Tiszteletre méltò ,hogy visszafogod magad a gyerekeid miatt, még ha nem is sikerül tökéletesen.
A paraszt " gondolom szívedböl jött. Nincs ezzel semmi baj, az itt trollkodok ennél trágárabb szavakat is használnak valòszínűleg meglévő párjukkal is. Nem kell velük foglakozni,csak a te dolgod hogy hívod az exedet. A gyermekek előtt kell visszafogni magad,nem ilyen gyk helyeken.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!