20+ éves barátnőm szájrapuszival köszön az Anyjának és az Apjának is. Csak szerintem fura?
Hat engem is megbotrankoztatna, az teny, pedig videken nottem fel, de ilyet sehol nem lattam. Nalunk meg plane nem volt szokas.
Viszont ha naluk ez normalis, akkor fogadd el. Esetleg kerd meg, hogy ha neki nem baj, elotted ne csinalja, mert zavarba hoz vele teged. Minden csaladnak vannak fura dolgai, en ismerek egyet, ahol a huszoneves ellenkezo nemu! tesok egy agyban alszanak, egy kadban furdenek, sot csok is elcsattant mar. A szulok meg fiatalabb korukban is hagytak siman. Na ez az, ami nagyon nem normalis.
Nincs így vidéken, egy ismerősöm se ad szájrapuszit a szüleinek, pedig régóta faluban lakok... Én szakítanék, számomra ez undorító. Ennyi erővel az apjával is smárolhatnál, hiszen ha előtted őt puszilja szájon... Nekem ez sok lenne...
19L
Ha nekik ez a természetes, akkor el kell fogadni. Vagy ha annyira zavar, hogy ezért belekötsz, akkor keress más barátnőd, de ez téged fog minősíteni, nem őt.
Ez nem főváros kontra vidék kérdése, sok helyen így csinálják, pl. Amerikában is viszonylag gyakori szokás. Én sem tudnám elképzelni, hogy a családtagjaimnak szájrapuszival köszönjek, de ezért nem könyvelnék el senkit "nem normálisnak".
Fuj, én tuti szakítanék.
Én a saját szüleimmel, barátaimmal se puszizkodok még arcra se. Felesleges és hülye szokásnak tartom. Azon kívül, hogy csomó betegséget át lehet vele adni, semmire nem jó, csak kötelező formaság. De az illem azt is megkívánná, hogy ne betegítsük meg a másikat vagy jelezzük, hogy emiatt nem puszizkodunk, ezt gyakran elfelejtik a nagy illemkövetésben...
Az meg, hogy ennyire kiakadt mikor rákérdeztél nála jelzi, hogy tudja ő is hogy nem normális, de ezt szokta meg úgyhogy nem fog rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!