Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy emeljem már meg a telot vagy írjak már a gyerek apjának?

Figyelt kérdés

külön vagyunk, élne-halna értünk, a gyereknek is szüksége lenne(?)legalább ismerni az apját, néha látni, vagy valami.

az apa munka miatt nem mobil, és amúgy is én jöttem el tőle kilóméterekre terhesen. mert csalódtam, ez most mindegy.

néha írtam neki, meséltem a kicsiről, issza minden szavamat.

de valahogy soha nincs kedvem ehhez, nem tudom az okát, van bennem egy gát, hasonló érzés ahhoz, talán a tanulók érzik át, mert olyasmi, mintha "tanulni kéne".

újabban már a kollegája hívott és mondta hogy írjak már neki, mert nagyon szenved, jelenleg 3 hónapja nem jelentkeztem, ő már rengeteget írt nekem.

jelenleg a kicsivel nagyon szenvedek a pénztelenségtől, minden napőunk egy harc, van, hogy csak akkor eszünk, ha valahonnan pénzt csinálok hirtelen(kölcsön, zaci, eladni vmit, stb)az apja meg ugye nem érzi át, olyanokat ír, biztos nehéz a 40 fokban..hát tökre nem a 40 fok vág földhöz, de hiába magyarázom. talán ezért nincs kedvem jelentkezni és a fallal beszélgetni..

és ezt is hiába mondom, azt mondja érti, küld pénzt.., aha, ami azóta is jön...

ő meg itt játsza a hősszerelmest, lassan egy öngyilkos jelöltté válik..

most is ahelyett, hogy vele kontaktolnék, itt netezek, míg a kicsi alszik..

2015. szept. 1. 13:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

Ne magad miatt tedd meg, nem is rólad van szó.

A gyereknek szüksége van egy apára, amit te el akarsz dobni tőle.

Ne legyél önző. Nem akarod megtenni, de a gyerekért áldozatokat kell hozni és hidd el, mire felneveled, nagyon nem ez lesz a legnagyobb áldozat.

2015. szept. 1. 14:02
 2/32 anonim ***** válasza:

Skype? nem egyszerűbb megbeszélni, mint írogatni?

Mivel nem tudni az előzményeket, miért hagytad ott, azért joga van a gyerekről tudni, meg arról, hogy nehéz anyagi helyzetben vagytok. Erőltesd meg magad a kicsi érdekében. Bármi történt is köztetek, ellátás kell neki és nem ártana, ha apja is lenne.

2015. szept. 1. 14:05
 3/32 anonim ***** válasza:
42%

Miért nem intézed a hivatalos úton? A bíróság meghatározná a gyerektartást, az alól nem tud kibújni.

A gyereknek szüksége van az apjára, ne légy önző.

Azt meg nem is kommentálom, hogy az apától legszívesebben megszabadulnál, de hogy pénzt nem küld nektek, az baj...ráadásul úgy, hogy határozat a gyerektartásról nem született...elég felelőtlen viselkedés.

2015. szept. 1. 14:34
 4/32 anonim ***** válasza:
87%
Gratulálok. Ha lenne név, cím, már tenném is ellened a feljelentést a gyerek veszélyeztetése miatt. A gyerek éhezik, te meg netezel.
2015. szept. 1. 14:41
 5/32 anonim válasza:
100%
Már bocs, de hány éves is vagy? Mert ahogy olvastam az "írásod" kb. 17-25 év között lehetsz.
2015. szept. 1. 14:52
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu lehet csak.

Megmobdom,miért. Azon kívül,h te nem vagy anya ha szültél is.

2015. szept. 1. 14:52
 7/32 A kérdező kommentje:

gyermekelhelyezésről döntést még mindig húzza a bíróság

eddig is furdalt a lelkiismeret, most így rátettek a válaszok is, majd holnap megerőltetem magam akkor, de borzasztó, hogy ilyen kínkeservesen megy.

utolsó a neten is adok-veszek

ha kijönnének ellenőrizni azt látnák ami általában a gyereknek van tápszere, pelus, tejpép, a hűtöben csinálva adagokban menü, csak épp nekem nincs kenyér se sokszor.

szóval a gyerek nincs veszélyeztetve.

meg remélem felvesznek valahova.

totál kész vagyok sokszor, teljesen magam alatt és még én nyugtassam az apukát, meg meséljek milyen cuki a kicsi...

2015. szept. 1. 14:54
 8/32 anonim ***** válasza:
Majd holnap, mi? Mert már elment a fél nap. Egy plüsskutyát sem bíznék rád.
2015. szept. 1. 14:55
 9/32 A kérdező kommentje:

nem értem mi baja sokaknak..

nekem lehetne.

2015. szept. 1. 14:55
 10/32 anonim ***** válasza:
Telefonálj a gyerek érdekében, most és rögtön!!!
2015. szept. 1. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!