Mit tegyek? Anyum haza akar vinni, de en nem szeretnem
apukád neked adja kézbe a gyerektartást. Az téged illet meg, nem rád költi. Bíróságra meg nem valószínű, hogy vinné ezt az ügyet...
Esetleg nem tudnál néha diákmunkát vállalni? Nem tudom,hogy akkor elfogadnák-e a barátod szülei, valószínűleg nem,de legalább lesz egy kis pénzed, amit magadra tudsz költeni.
Hm. Ezek szerint meztelenül jártál iskolába, tanszerek és táska nélkül, a mobilod pedig, amiről most írtál, berepült az ablakon, az előfizetéssel együtt, azóta is ingyen használod. Ha nem főz, hogy csinál mocskot, amit neked kell eltakarítani? Nem kérdezi meg, van-e valamire szükséged - ahogy elnézem, mondod te magadtól is, aztán megsértődsz, ha közlik veled, hogy a pénzért meg kell dolgozni. Most meg kitelt a becsületed a barátod szüleinél is, arra ne számíts, hogy majd ők hosszútávon eltartanak, sőt, egyetemre küldenek. A havi ötvenezredet kb. a hajadra kenheted, ha anyádnak is elege lesz belőled, azt meg ne gondold, hogy ez életed végéig jár. Az egyetemet apád sem feltétlen köteles finanszírozni.
Szállj magadba és gondolkozz el, tényleg olyan szörnyű-e a helyzet otthon, mint ahogy itt erős túlzással lefested. Azt is találd ki, hogy mit tudsz tenni azért, hogy egyetemre mehess, ezt ugyanis senkinek nem kötelessége finanszírozni neked.
Nem festettem le a dolgot durvabban mint ahogy kinez sot... Az egyetemen van allami oktatas ami ingyenes, de van felre teve penz az egyetemre, soha nem gondoltam h majd a baratom szulei fizetik. Tanszerek 1500ft kerult ossz vissz. Ruhak? Apukam veszi, es igen nem foz megis rendetlenseg van mindig..higy hogyan? En sem ertem. Talan mert tobb hetig nem pakol maga utan csak hevereszik.
A penzt nrm tudja nekem adni apum mert levonjak a fizetesebol.
Nem azt mondtam h 50ftbol megelek, de betudok szallni legalabb. Ezen kivul mindenbe sevitek legyen az barmi.
10honap mulva leszek csak 18.
A nyari munkarol annyit h faluban lakok ahol nincs erre lehetoseg, es nagyvaros sincs a kozelben. Es probalkoztam ahol csak lehetett, de sajnos ide csak azok kerulnek be akiket bedumaljak
komolyan gondolod hogy a barátod szülei majd fizetik neked az egyetemet...
meg majd vesznek ruhát sőt még zsebpénzt is adnak....
legyen már bened egy kis realitás jó ember
a barátod majd teherbe ejt és mehetsz az utcára ne hogy már azt hidd hogy el fognak tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!