Hogy vegyem rá magam, hogy emeljem már meg a telot vagy írjak már a gyerek apjának?
külön vagyunk, élne-halna értünk, a gyereknek is szüksége lenne(?)legalább ismerni az apját, néha látni, vagy valami.
az apa munka miatt nem mobil, és amúgy is én jöttem el tőle kilóméterekre terhesen. mert csalódtam, ez most mindegy.
néha írtam neki, meséltem a kicsiről, issza minden szavamat.
de valahogy soha nincs kedvem ehhez, nem tudom az okát, van bennem egy gát, hasonló érzés ahhoz, talán a tanulók érzik át, mert olyasmi, mintha "tanulni kéne".
újabban már a kollegája hívott és mondta hogy írjak már neki, mert nagyon szenved, jelenleg 3 hónapja nem jelentkeztem, ő már rengeteget írt nekem.
jelenleg a kicsivel nagyon szenvedek a pénztelenségtől, minden napőunk egy harc, van, hogy csak akkor eszünk, ha valahonnan pénzt csinálok hirtelen(kölcsön, zaci, eladni vmit, stb)az apja meg ugye nem érzi át, olyanokat ír, biztos nehéz a 40 fokban..hát tökre nem a 40 fok vág földhöz, de hiába magyarázom. talán ezért nincs kedvem jelentkezni és a fallal beszélgetni..
és ezt is hiába mondom, azt mondja érti, küld pénzt.., aha, ami azóta is jön...
ő meg itt játsza a hősszerelmest, lassan egy öngyilkos jelöltté válik..
most is ahelyett, hogy vele kontaktolnék, itt netezek, míg a kicsi alszik..
és ha felhozom ezeket, hogy mégis mire fel vár minket, stb, arra csak annyit reagál, ő is mondhatna dolgokat, de nem teszi, neki ez is nagy szó, mert ha még rossz dolgok is, azok rólunk szólnak, és ez benne a lényeg.
a lényeg, most valszeg megint az van, mint anno, most jönne a békülősdi...aztán kidobásdi...egy gyerekkel meg már nem csinálhatom ezt meg. mert ő nem fogja érteni, hogy van apa, nincs apa, van apa, nincs apa..
Így se érti, miért nincs apa...
Akkor már inkább keress valami palit, aki eltartana, hogy ne kelljen az ágypoloskás matracot is elvaterázni magad alól. Ha meg ilyen rossz volt a kapcsolat évekig, megint kérdem, MINEK SZÜLTÉL EGY ILYEN PASINAK?
önző felelötlen labilis idegbeteg
nem a gyerek érdekli hanem hogy te kapcsolatba maradj vele és te legyél az örökös védőhálója
Akik az anyát szidják, szégyelljék magukat.
Még szép, hogy nem akarsz egy ilyen emberrel beszélni. Mi jó lesz abban a gyereknek, ha te elmondod miszter beleszariknak, hogy milyet szart a gyerek, és hányszor büfizik egy nap. Semmi. Elárulom
Az, hogy apukát eleszi a fene heti 1-2 órára, de ha baj van, meg ha kell valami a gyereknek, akkor, jön a jajj hát most nem megy, meg most nem tudok adni duma?
Na az ilyen kinyalhatja.
Hagyd a fenébe, ha kapcsolatot akar a gyerekkel, akkor tegyen is a gyerekéért, ne hagyja szarban.
Te pedig indítsd el a jogi ügyeket, és kérj gyerektartást, és fektessétek le a láthatás kereteit is, hogy legyen hivatalosan is kapcsolatuk.
az apaság nem ott kezdődik hogy fünek fának nyavajgunk hogy szeretjük a kis pudrét
ellőször minden körülmények között ételt keriteni, aztán érdemben foglalkozni vele
ha meg van ez a minimum akor derülki tényleg jó apa e
ez a krapek csak öncéluan nyavajog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!