Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más apjának is vannak ilyen...

Más apjának is vannak ilyen ötletei?

Figyelt kérdés

Apám ma kitalálta hogy "le akar nyomozni". Figyelni akarja hogy mikor lépek ki a suliból délutánonként. Na most: a sulitól négy percre lakok egy jó környéken, amióta itt élünk nem történt még a közelben rablás vagy ilyesmi, szóval emiatt nem kell aggódnia. Továbbá ő maga mondta hogy megbízható vagyok, nem volt még velem gond, és nem vagyok rossz társaságban sem. Nem cigizek, nem iszok, nincs gyerekem, nem viselkedek úgy mint egy ősember vagy mint egy útszéli. Szóval nagyon nem értem hogy miért kell ezt. 16 éves vagyok, és itt tartunk hogy apám nekem mondja el hogy anyámat meg akarja kérni hogy gépen valahogy kukkoljanak már hogy mikor lépek ki az iskola kapuján. Egyébként már elváltak, ezért nem tudott még vele beszélni.

Ez normális most úgy őszintén? Mert akkor lenyugszok :D

2016. szept. 5. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Az enyémnek nincs ilyen, és nem is volt.
2016. szept. 5. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Az igen...egyaltalan nem normalis,de ha nem vagy benne semmi rosszban,akkor ne aggodj...mert ninca miert.Viszont elhiszem ,hogy idegesito.
2016. szept. 5. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem normális.

Egyébként ha le akar nyomozni, akkor nem értem, minek jelenti be előre. A lenyomozásnak pont az a lényege, hogy akit lenyomoznak, ne tudjon róla...

Megzakkant a fater.

2016. szept. 5. 17:53
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekem már nincs apám, elhunyt....szóval nem, nincs. Bár lenne.
2016. szept. 5. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem bízik benned az apád, ez az ő hibája
2016. szept. 5. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem normális, főleg az nem, hogy ezz bejelentette előte 😂
2016. szept. 5. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben megmondanám neki, hogy amint elmúlok 18, átneveztetem magam és nem lát többször.
2016. szept. 5. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 16 éves vagy, szüleid elváltak, anyukáddal élsz.

Nos, szerintem apukád anyukádnak akar valamilyen módon betartani ezzel, vagy egyszerűen csinálni a feszkót közte és anyukád között.

Te viszont (legjobb tudomásom szerint) 16 évesen nem vagy köteles láthatásra menni vele. Szerintem mondd meg neki, hogy ha így viselkedik veled, akkor egyszerűen nem mész láthatásra, nem veszed föl a telefont, ha hív, nem állsz vele szóba. Akkor talán visszakozik.

2016. szept. 6. 10:04
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Bocsi nem volt teljesen érthető a kérdés. Én apukámmal élek, de anyukámékhoz nagyon közel, gyakran vagyok náluk. Na most apa nem tudja kezelni a számítógépeket, anya viszont minden gond nélkül. Innen jött az neki hogy őt kérné meg.
2016. szept. 6. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még egyszerűbb a helyzet. 16 évesen már te döntöd el, melyik szülőddel laksz. Átcuccolsz anyukádhoz, apukád meg nemcsak elveszít téged, de fizetheti a gyerektartást is, és örüljön, ha láthatásra elmész vele.

Amúgy nem értem, hogy a városban való mozgásod ellenőrzéséhez mi köze van a számítógépnek.

2016. szept. 6. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!