Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más apjának is vannak ilyen...

Más apjának is vannak ilyen ötletei?

Figyelt kérdés

Apám ma kitalálta hogy "le akar nyomozni". Figyelni akarja hogy mikor lépek ki a suliból délutánonként. Na most: a sulitól négy percre lakok egy jó környéken, amióta itt élünk nem történt még a közelben rablás vagy ilyesmi, szóval emiatt nem kell aggódnia. Továbbá ő maga mondta hogy megbízható vagyok, nem volt még velem gond, és nem vagyok rossz társaságban sem. Nem cigizek, nem iszok, nincs gyerekem, nem viselkedek úgy mint egy ősember vagy mint egy útszéli. Szóval nagyon nem értem hogy miért kell ezt. 16 éves vagyok, és itt tartunk hogy apám nekem mondja el hogy anyámat meg akarja kérni hogy gépen valahogy kukkoljanak már hogy mikor lépek ki az iskola kapuján. Egyébként már elváltak, ezért nem tudott még vele beszélni.

Ez normális most úgy őszintén? Mert akkor lenyugszok :D

2016. szept. 5. 17:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 Rég nem próbálok logikát keresni apám ötleteiben :D

Ez hogy költözzek anyukámhoz tényleg jó ötlet, csak most nem állnak úgy anyagilag hogy tiszta szívvel oda tudjak költözni. Van egy féltestvérem aki asztmás, anyukámnak kétféle börbetegsége van, nem akarom "előllük elvenni a pénzt"

2016. szept. 6. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!