Mit szólnál, ha a gyereked apjának új párja ezt csinálná?
A volt férjnek van egy komoly barátnője, már a menyasszonya, akinek szintén van előző kapcsolatból kisfia. A ti kislányotok is sokat van ott, remekül kijön az apja párjával.
Olyannyira jó a viszony, hogy a jelenlegi barátnő úgy beszél a kislányról, mintha a saját lánya lenne. Neten oszt meg képeket azzal a szöveggel, hogy kislányommal, közös ölelős képeken meg: Nagyon szereti anyát. Amin az ő saját fia van a kislánnyal: tesók, meg két gyerekem, stb.
Titeket zavarna ez, vagy örülnétek, hogy ilyen jól kijönnek egymással?
örülnék h igy kijönnek, de ezt akkor sem kéne szerintem...
amugy lehet ez az õmlengés csak a külvilágnak szól, hogy ő milyen rendes. szerintem
Én örülnék ha jóban vannak, de azért udvariasan szólnék neki, hogy anyukája van már a gyereknek. A megosztások miatt - ha amúgy normális képeket tesz fel a gyerekről - nem akadékoskodnék, csak szólnék, hogy ne ilyen képaláírásokkal tegye.
Ha a kedves és szép szóból nem ért, akkor komolyabban felszólítanám, hogy akkor itt álljon le. Én elhiszem, hogy esetleg örült egy kislánynak ha már neki nincs saját és annak is, hogy a gyerekének van egy jó játszópajtása,de azért mindennek van határa.
Zavarna, oszinten szolva. Az en gyerekemet ne sajatitsa ki ennyire senki. A kislanyt is ossze zavarhatja ezzel, ha O meg nem kezdett ugy ranezni a mostohara.
Finoman szolj ra, hogy turtoztesse magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!