Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha 7 év után...

Mit tennél ha 7 év után derülne ki, hogy a gyereked nem is a gyereked?

Figyelt kérdés
Én most így jártam. Az anyjával már rég nem vagyunk együtt de az egyetlen gyerekemet azért szeretem és elég szoros a kapcsolatunk. Akkor lehet nálam amikor akarom. Csak 20 éves voltam amikor megszületett de nem mondtam le róla, pedig simán megtehettem volna mert eléggé féltem... szerintem ennyivel igazán tartozhatott volna a kedves anyuka. Csak véletlenül hallottam meg amint anya beszélt az igazi apukával, amikor rákérdeztem csak beszélt össze-vissza és nagyon nehezen egyezett bele az apaságiba. Megvolt, és nem az enyém. Ezután nem tudom hogy mitévő legyek. Tudom hogy a gyerek nem hibás de minden megváltozott és nem tudom hogyan álljak hozzá az egészhez meg zavar maga a tudat hogy nem az enyém. Persze a lány még mindig úgy tudja hogy én vagyok az apukája.
2014. júl. 2. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is nem vagy már együtt a kedves nővel, mert már akkor is félredugott. Én megmondanám neki azonnal.
2014. júl. 2. 23:39
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Szereted a gyereket ő is apjaként szeret a biológia ilyenkor nem számít az a anyját inkább nem minősítem de te ugyan úgy állj a gyerekhez mint régen ha nem találkoznál ,nem tartanád vele tovább a kapcsolatot az nagyon nagy lelki traumát okozna neki.
2014. júl. 2. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:
4%
Közölném vele, hogy az apja nem is az igazi apja, mert így fair. Aztán válnék a srác r!banc anyjától.
2014. júl. 2. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Te nevelted fel, a te gyereked. Szerintem ilyen esetben nem számít, hogy ki a biológiai szülő.
2014. júl. 3. 00:01
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
7 év után a te gyereked
2014. júl. 3. 01:20
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
7 év után egyáltalán miért volt fontos az apasági vizsgálat? Ha a kislányt szereted, neveled, akkor a te gyereked. Gondold át, hogy eldobod a papirt vagy össze akarod torni a kicsi lelket, vagy ne adj isten kamasz korában akarod az orra alá dörgölni? Egyik rosszabb, mint a másik...
2014. júl. 3. 06:18
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Zavar a tudat nem a tied.Remélem tényleg szoros a kapcsolatod a gyerekkel,és akkor ez nem változtat az érzelmeiden iránta.Elfog jönni az idő,amikor oda nő és el kell mondani neki.Ő ugy is az apjának fog tekinteni mindig,hiszen veled voltak közös emlékei élményei.Nagy törés lenne számára ha hátat forditanál.De neked is.A szeretetet ragaszkodást nem lehet kitőrőlni
2014. júl. 3. 08:03
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
Miért volt fontos a vizsgálat?? EZ komoly? Hát azért jó tudni, hogy átbaszarintották-e, nem???
2014. júl. 3. 08:36
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
8-as, ha ez a kérdés felmerul, akkor 7 nap utan elvégzik a vizsgálatot, nem varnak vele 7 évig! Ha a 7 éves gyereknek ilyet kert, akkor lehet, hogy ott mar Eleve gondok vannak a szeretet, törődés terén.
2014. júl. 3. 08:41
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Ennyien nem fogják fel, hogy miért ennyi év után lett meg a vizsgálat??!

Pedig oda van írva:

"Csak véletlenül hallottam meg amint anya beszélt az igazi apukával"

Kérdező!

Ezek szerint az exed, simán fizettette volna veled a gyerek eltartását, vagy 20-25 évig.

De még egy szemét résztvevője van a történetnek, hiszen az igazi "apa" is tudott a gyerekéről, akit veled tartattak el!!

Menj ügyvédhez és bízzad rá a többit.

Szegény gyerek...

2014. júl. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!