Kitennéd a gyereked utcára a kamaszkori tévelygései miatt?
ha pl kipróbálta a drogokat
vagy szexchatet
ha mindig a rossz pasikat vonzza akik kihasználják
ha volt már problémája rendőrséggel
nehezen helyezkedik el
de igazából egy érzékeny lélek, voltaképp a hiba ott van, hogy nem önálló, mindenki befolyásolja, naív, csendes, szerencsétlen és mindig szomorú mert vagy ejtették, vagy átverték, stb.
és ha ki is tennéd ilyenek miatt, ugye megértenéd, ha nem akarna téged látni többé és elfelejtene "anyának" tudni téged?
A "kamaszkori" tévelygések miatt nem, de nem is lenne lehetséges, mert 18 éves kor alatt a szülö köteles eltartani a gyereket.
Ha a "tévelyések" 18 éves kor fölöttre esnek, akkor elöfodulhat - föként a rendörségi ügyek meg a rossz pasik indokolnák.
Ha valaki "csendes, érzékeny lélek", az nem kerül ilyen helyzetekbe.
az első rendőrségi ügy azért volt, mert nem merte megmondani hol volt mert későn ment haza és azt hazudta elrabolták, fogva tartották, stb - erre bevitték a rendőrségre, ott is végig hazudott hát, de kiderült.
a többi rendőrségi ügy a rossz pasik miatt volt (mert belekeverték ebbe abba)
a lényeg, hogy egy béna lány, aki vonzza a bajt.
de szóval ha ki is tennéd
érthető az, hogy ilyen, hogy béke" SOHA
Nem tenném ki. Kamaszkori tévelygése pedig az én, szülő hibája is.
Nem foglalkoztam vele eleget.
Nem fordulhatott hozzám, ha gondja volt.
Befolyásolható, mert nincs önbizalma, amit a szülő is épít, vagy ront a kamaszkorig.
A saját nevelési hibám miatt nem a gyereket büntetném, megállapítanám, mint anya, megbuktam.
De mindent megtennék, hogy jó útra tereljem, hogy bizalma legyen felém, tudja, számíthat rám.
Beszélgetnék, nagyon-nagyon sokat beszélgetnék vele. Mindenről. Megismerném a véleményét, világnézetét, és mindent, amit addig elmulasztottam.
Nem, nincs az az indok, amiért kitenném. Macskámat sem, nemhogy a gyerekemet.
rendőrség félrevezetése..hm
hát ja, nem gondolta hogy ez lesz belőle
egyszerűen félt elmondani az igazat, félt, hogy megverik, jobbnak tűnt ez a verzió, nem gondolta volna, hogy ez lesz belőle, de melyik kamasz tudja hogy mi lesz belőle??
a lényeg, hogy UGYE, hogy nem kell felnőtten elfogadnia a lánynak ezt a szülőt, aki magára hagyta egyedül az életben, megbánás nélkül, mai napig rossz szemmel nézve és utálva lányát?
UGYE nem kell a lánynak egy lépést sem tennie felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!