Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kitennéd a gyereked utcára a...

Kitennéd a gyereked utcára a kamaszkori tévelygései miatt?

Figyelt kérdés

ha pl kipróbálta a drogokat

vagy szexchatet

ha mindig a rossz pasikat vonzza akik kihasználják

ha volt már problémája rendőrséggel

nehezen helyezkedik el

de igazából egy érzékeny lélek, voltaképp a hiba ott van, hogy nem önálló, mindenki befolyásolja, naív, csendes, szerencsétlen és mindig szomorú mert vagy ejtették, vagy átverték, stb.

és ha ki is tennéd ilyenek miatt, ugye megértenéd, ha nem akarna téged látni többé és elfelejtene "anyának" tudni téged?

2014. márc. 10. 17:48
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
csak mert nem értem a környezet mindezek mellett miért erőlködik a békülésen.
2014. márc. 10. 17:52
 2/55 anonim ***** válasza:
100%

A "kamaszkori" tévelygések miatt nem, de nem is lenne lehetséges, mert 18 éves kor alatt a szülö köteles eltartani a gyereket.

Ha a "tévelyések" 18 éves kor fölöttre esnek, akkor elöfodulhat - föként a rendörségi ügyek meg a rossz pasik indokolnák.

Ha valaki "csendes, érzékeny lélek", az nem kerül ilyen helyzetekbe.

2014. márc. 10. 17:56
 3/55 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyszerre tényleg túl soknak tűnik. Attól függ, hogy próbált e segíteni a gyereknek vagy nem. Mondjuk a rossz pasik, és a nehezen helyezkedik el vagy esetleg otthagyja a melóhelyét ezek nekem nem tűnnek olyan durva dolognak, hogy ezért kitagadás járjon. De egy drogos, bűnöző akire nem lehet hatni, és lehet a szülei már sokszor kihúzták a bajból de mondjuk lop tőlük az ilyen gyerekkel mit tud kezdeni a szülő.
2014. márc. 10. 17:56
 4/55 anonim ***** válasza:
Ez durva én ilyet nem tennék ezzel csak rontok a helyzeten.
2014. márc. 10. 17:57
 5/55 A kérdező kommentje:

az első rendőrségi ügy azért volt, mert nem merte megmondani hol volt mert későn ment haza és azt hazudta elrabolták, fogva tartották, stb - erre bevitték a rendőrségre, ott is végig hazudott hát, de kiderült.

a többi rendőrségi ügy a rossz pasik miatt volt (mert belekeverték ebbe abba)

a lényeg, hogy egy béna lány, aki vonzza a bajt.

2014. márc. 10. 18:04
 6/55 A kérdező kommentje:

de szóval ha ki is tennéd

érthető az, hogy ilyen, hogy béke" SOHA

2014. márc. 10. 18:05
 7/55 A kérdező kommentje:
nem lesz a lány részéről?
2014. márc. 10. 18:05
 8/55 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező ez nem naivitás szerinted ha valaki félrevezeti a rendőröket az mire számít? Meg a pasik miatt kerül a rendőrséggel összetűzésbe? Ez nem naivitás az ilyen ember kórosan hazudozó.
2014. márc. 10. 18:08
 9/55 anonim ***** válasza:
66%

Nem tenném ki. Kamaszkori tévelygése pedig az én, szülő hibája is.

Nem foglalkoztam vele eleget.

Nem fordulhatott hozzám, ha gondja volt.

Befolyásolható, mert nincs önbizalma, amit a szülő is épít, vagy ront a kamaszkorig.

A saját nevelési hibám miatt nem a gyereket büntetném, megállapítanám, mint anya, megbuktam.

De mindent megtennék, hogy jó útra tereljem, hogy bizalma legyen felém, tudja, számíthat rám.

Beszélgetnék, nagyon-nagyon sokat beszélgetnék vele. Mindenről. Megismerném a véleményét, világnézetét, és mindent, amit addig elmulasztottam.

Nem, nincs az az indok, amiért kitenném. Macskámat sem, nemhogy a gyerekemet.

2014. márc. 10. 18:13
 10/55 A kérdező kommentje:

rendőrség félrevezetése..hm

hát ja, nem gondolta hogy ez lesz belőle

egyszerűen félt elmondani az igazat, félt, hogy megverik, jobbnak tűnt ez a verzió, nem gondolta volna, hogy ez lesz belőle, de melyik kamasz tudja hogy mi lesz belőle??

a lényeg, hogy UGYE, hogy nem kell felnőtten elfogadnia a lánynak ezt a szülőt, aki magára hagyta egyedül az életben, megbánás nélkül, mai napig rossz szemmel nézve és utálva lányát?

UGYE nem kell a lánynak egy lépést sem tennie felé?

2014. márc. 10. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!