Kitennéd a gyereked utcára a kamaszkori tévelygései miatt?
ha pl kipróbálta a drogokat
vagy szexchatet
ha mindig a rossz pasikat vonzza akik kihasználják
ha volt már problémája rendőrséggel
nehezen helyezkedik el
de igazából egy érzékeny lélek, voltaképp a hiba ott van, hogy nem önálló, mindenki befolyásolja, naív, csendes, szerencsétlen és mindig szomorú mert vagy ejtették, vagy átverték, stb.
és ha ki is tennéd ilyenek miatt, ugye megértenéd, ha nem akarna téged látni többé és elfelejtene "anyának" tudni téged?
egyik, senki nem nézte hülyének a szülőt
másik, a lopott kocsikkal üzletelés, ill hogy más ember hogy miből tartja fent magát, nem a lány felelőssége, miért a lányra van terhelve. (költői a kérdés)
Ne legyél már ennyire ostobenkó. Ha gyilkos a férjed, szerinted akkor is az ő dolga? Persze, hogy ezt gondolod. Mert nem tudsz még gondolkodni. De a bíróság akkor sem gondolná ezt, mivel tudtál róla és kussoltál.
Már az elég probléma, hogy neked az értékrendedbe belefér, hogy egy bűnözővel legyél kapcsolatban.
csakhogy senki nem úgy mutatkozik be, hogy hello, bűnöző vagyok, jársz velem?
ha meg már szerelmes az ember, akkor derülnek ki dolgok.
nem egy ilyenről hallani
itt mindenki apácákkal, meg papokkal barátkozik?
hagyjuk már.
ne menjünk már abba bele melyik ember rosszabb melyiknél.
valaki kocsikat lop, valaki meg az adónkat.
akitől lopnak, sem szent. ő meg lehet a munkatársait veri át.
nincs jogunk mások felett ítélkezni.
nem ít5élkezem, hanem nem akarom felvenni vele a kapcsolatot és egyesek erre ösztönöznek.
aki nem szeret, aki elítél, az nem hiányzik az életemből. önvédekezem. és ha ez az ára, ha ő meg tudta tenni, hogy elhagy, én is megteszem lelkileg, mindenhogy. és csak a saját magam védelmében nem hiányzik nekem fájdalom
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!