Hogyan kezeljem a kamaszkori hisztit?
Húgom most lép bele a kamaszkorba, és iszonyatosan sértődékeny lett. Az ember bármit mond neki, bedurcáskodik, meg bőg (nem rendes sírás).
Múltkor megkérdezte, milyen lett a frizurája. Mivel úgy kötött copfot, hogy nem fésülte ki a haját, megmondtam, hogy jó lenne, de kócos a haja. Erre nekiállt durrogni, meg sértődötten elvonult, hogy beszóltam neki...
Még nekiállt zokogni is (nagyon erőltetett volt).
Meg kitalált valamit a testvérünk szülinapi bulijára (a barátainak és szűk családnak szervezte), mikor elmondta tesómnak, ő nem kért belőle. Csakazértis nekiállt, nem is ment neki, amikor rá lett szólva, még neki állt feljebb. A bulin végig duzzogott, hozzá se lehetett szólni, majd egy nagyjelenettel távozott. Elég békés természet vagyok, de legszívesebben adtam volna neki egy helyreigazító pofont.
Ő a harmadik lány. Nővérem visszadumálós, én elzárkózós, ő meg hisztérikus kamasz.
Ami a legrosszabb, hogy a lányom két éves és ellesi tőle a hülyeséget.
Ő a keresztanyu, így sokat van a gyerekkel. Komolyan fél éve még simán rá is bíztam, most már nem nagyon merem, mert mintha nem gondolkodna.
Multkor, mikor itt aludt, nekiállt ugrálni a matracon, rászólok, hogy ne csinálja, mert eltanulja a gyerek.
Negyed óra múlva az asztal sarka mellett két centivel zúgott el a lányom, mert keresztanyu megmutatta.
Régen is hisztizett a lányom, de a bőgve elrohanás és ajtócsapkodás eddig még nem volt terítéken.
Na ez azért így már más, ha veszélyezteti a lányodat. Ezt már ne hagyd, és igenis szólj rá.
Ha megsértődik, ha nem, nem szabad ezt engedni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!