Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljem a szüleimmel...

Hogyan kezeljem a szüleimmel való viszonyomat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenbe beleakarnak szólni de már olyan szinten dühít hogy nem tudok mit kezdeni az egésszel hanem inkább elfojtom magamban ami megint nem vezet sehová. Mindenbe beleszólnak, hol voltam, mit csináltam, kivel voltam, ha nem akarok róla beszélni duzzognak meg sértegetnek. Baromira robbanni tudnék. Miért nem lehet egy 25 éves felnőtt embert hagyni hogy éljen? Gyerekkoromban is ezt játszották, amíg otthon vagyok és az ő kenyerüket zabálom azt csinálom amit mondanak, ezt nevelték belém. Most már fordult a kocka, havi 30 ezret haza adok de még mindig nem szállnak le rólam. Egyetlen megoldásnak az elköltözést tartom, de egyenlőre nincs elég pénzem rá. Más hogy oldotta ezt meg?

2013. máj. 20. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le velük őszintén beszélgetni. Mondd meg nekik, hogy szeretnéd ha nem duzzognának, mint egy 5 éves, ha valamit nem mondasz el nekik. Fogadják el, hogy felnőttél már és azt csinálsz amit akarsz, pláne, ha adsz haza is. Mondd meg nekik, hogy legszívesebben elköltöznél, de egyelőre még nincs rá lehetőséged, hátha ettől észhez térnek. Sok sikert!
2013. máj. 20. 23:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, ez így teljesen korrekt! Megfogom tenni!
2013. máj. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!