Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha most is rosszba vagyok szüleimmel?
Figyelt kérdés
sajnos apám és anyám már 2éve válnak (egyszerűen nem tudnak elválni normálisan), már nem tudok mit tenni anyukámmal 8 hónapja nem beszéltem vele az utolsó szava felém ( ... anyád ) mert mindkettő hamar túl lépet rajta mondjuk nem élünk együtt én apával meg az új barátnőjével na meg 3 másik gyerekkel ( a barátnő felől) na bátyám meg anyukámmal de már ő sem bírja mellette (én rájöttem hogy apukámnak régebb óta van barátnője, magyarán megcsalta anyám ) ez meg egy másik tészta hogy szüleim nem fognak elválni papíron ( meg amint kiderült anyám lemondott rólunk ,de a bíróságon nem adta be a papírt) na te hát bátyámat nagyon megviseli pont hétfőn érettségizik meg huzták egy tantárgyból szóval , na mindegy én megin rosszba vagyok apukámmal nem foglalkozik velem azt hiszi ha ajándékot kapok meg megvesz nekem mindent azzal elvan intézve minden , többet foglalkozik a nőjével mint velem . mit tegyek ??2013. máj. 5. 13:04
1/2 Galsona válasza:
Le kell ültetni szépen apukádat és el kell mondanod neki, hogy mit érzel! Hidd el, ő is elfog rajta gondolkozni, hogy ez igy nem jó! Mindenre megoldás az, hogyha tisztalappal megbeszélitek.
2/2 A kérdező kommentje:
de hiába mondok neki bármit azt mondja túl kombinálom meg a szokásos dumák nem hatja meg
2013. júl. 17. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!